gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sağolasın dostum teşekkürler.Ellerine sağlık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağolasın dostum teşekkürler.Ellerine sağlık
İyi Gunlerde Kullanin Usta Destegin icin SaolEmeğine sağlık dostum.
4k olanlar İNTERNET akış hızı-kullandığın cihazın desteği gibi nedenlerden dolayıdır. Güzel temennin için teşekkürler dostum.Sağolasın.Bu 4 k lar bende açmıyor zaten adı 4k 1920x1080 aslında acep neden ki çokta mühim değil de merak işte sağolasın emeklerine sağlık şükran
Ne demek sizde sağolun.İyi Gunlerde Kullanin Usta Destegin icin Saol
Çok teşekkürler@prizvantroja nın sorusuna cevap olarak Patr0n un IPTV Checker linkiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İyi de yayın 4 k değil HD (1920x1080) telefon da test ediyorum.4k olanlar İNTERNET akış hızı-kullandığın cihazın desteği gibi nedenlerden dolayıdır. Güzel temennin için teşekkürler dostum.Sağolasın.
İyi seyirler olsun dostum.Çok teşekkürler![]()
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline Koluna Saglik Usta SaygilarKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Saygı bizden size, iyi seyirler olsun kardeşime.Roku
Eline Koluna Saglik Usta Saygilar
ÇIKMAYAN BİR ŞEYİ SUNUM YAPAMAZSINIZ zatenKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
eyvallah ustaKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İyi seyirler olsun kardeşime.eyvallah usta
İyi seyirler olsun kardeşime.ÇIKMAYAN BİR ŞEYİ SUNUM YAPAMAZSINIZ zatensagolun teşekkürler
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline Koluna Saglik Hocam Saygilar.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Saygılardan bizden sizlere.Eline Koluna Saglik Hocam Saygilar.
Emeklerinize sağlık.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.