Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hangisi o Zirve panel?Zirve panel paylasmis hocam hem de mac portal vpnle bile acsinda
Selam usta z1mag yazan bayram hediyesi sayilir o panel yanliz octohide vpn almanya baglan mac portal boyle kakiteli bir panel kendin gorcen zaten iyi seyirlerHangisi o Zirve panel?
Yüklemeye çalışayım o zaman.
Bazı kanallar ve Vod bölümü vpnsiz açılıyor. Ulusal ve mor kanalları vpnli de vpnsiz de açamadım.Selam usta z1mag yazan bayram hediyesi sayilir o panel yanliz octohide vpn almanya baglan mac portal boyle kakiteli bir panel kendin gorcen zaten iyi seyirler
Bazen oluyor oyle farkli yerdenmi cekiyorlar yogunluktanmi vardir bir sebebiBazı kanallar ve Vod bölümü vpnsiz açılıyor. Ulusal ve mor kanalları vpnli de vpnsiz de açamadım.
Ben sırf hobi amaçlı bazen panel tarıyorum. Sayenizde yeni paneller öğreniyorum. Çok sağol usta faydalanıyoruz.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Şimdi ben de bir tarama yapacağım vpnsiz açılan bulursam sizinle paylaşırım.Bazen oluyor oyle farkli yerdenmi cekiyorlar yogunluktanmi vardir bir sebebi
Konu Acip paylasabilirsin kardesim herkes faydalansin daha iyi olurŞimdi ben de bir tarama yapacağım vpnsiz açılan bulursam sizinle paylaşırım.
Dostum bu benden kaynaklanan bir durum değil yayımlayanlar yurtdışından yayımladıkları için bu şekilde yayımlıyor, bulduğumda zaten üzerine VPN.siz diye yazıyorum. Saygılar.VPN 'siz rica ediyorum , mümkünse.
İyi seyirler olsun dostum. Sizde sağolun.Ben sırf hobi amaçlı bazen panel tarıyorum. Sayenizde yeni paneller öğreniyorum. Çok sağol usta faydalanıyoruz.
Kardeşime iyi seyirler olsun.Eline Koluna Saglik Usta z1mag.xyz Zirve panel mac paylasmissin super paylasim saol
Dostum bu benden kaynaklanan bir durum değil yayımlayanlar yurtdışından yayımladıkları için bu şekilde yayımlıyor, bulduğumda zaten üzerine VPN.siz diye yazıyorum. Saygılar.
Benim cevabımda azıcık rica, azıcık şaka var ama kesinlikle sitem yok.Dostum bu benden kaynaklanan bir durum değil yayımlayanlar yurtdışından yayımladıkları için bu şekilde yayımlıyor, bulduğumda zaten üzerine VPN.siz diye yazıyorum. Saygılar.
Yok kardeşim seni yanlış anlamadım sende beni yanlış anlama keşke hepsini VPN.siz yayımlasalar benim de canıma minnet URL.leri aldıktan sonra onlarla bir kaç saat zaman geçiriyor ondan sonra sizin kullanabileceğiniz olanları içerisinden ayıklıyorum, ayıklama yaparken ilk önce onlarcasını VPN.siz deniyorum sonra URL.lerin kaç tane ülke üzerinde denemeler yaparak hangisinde iyi çalışıyorsa onu ayarlıyor size servis ediyorum. size servis edilen URL.leri onlarcasının içerisinden tek tek deneyerek buluyorum aldığım gibi yayınlasam kimse onunla uğraşmak istemez. İyi seyirler olsun kardeşlerime.Benim cevabımda azıcık rica, azıcık şaka var ama kesinlikle sitem yok.
Ellerine, emeğine sağlık
Bunların yan paneli nedirTeşekkürler
Ellerine, emeğine sağlıkYok kardeşim seni yanlış anlamadım sende beni yanlış anlama keşke hepsini VPN.siz yayımlasalar benim de canıma minnet URL.leri aldıktan sonra onlarla bir kaç saat zaman geçiriyor ondan sonra sizin kullanabileceğiniz olanları içerisinden ayıklıyorum, ayıklama yaparken ilk önce onlarcasını VPN.siz deniyorum sonra URL.lerin kaç tane ülke üzerinde denemeler yaparak hangisinde iyi çalışıyorsa onu ayarlıyor size servis ediyorum. size servis edilen URL.leri onlarcasının içerisinden tek tek deneyerek buluyorum aldığım gibi yayınlasam kimse onunla uğraşmak istemez. İyi seyirler olsun kardeşlerime.
İyi seyirler olsun, şaka mı bu soru? bunların yanlarını bu form almaz, sende onun içinden çıkamazsın sen en iyisi kendin tara dostum saygılar.Bunların yan paneli nedir
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
akıllıca bir cevap ustaİyi seyirler olsun, şaka mı bu soru? bunların yanlarını bu form almaz, sende onun içinden çıkamazsın sen en iyisi kendin tara dostum saygılar.
O arkadaş bu forumda ℅90 "bunun-bunların yanı nedir? " yazar.İyi seyirler olsun, şaka mı bu soru? bunların yanlarını bu form almaz, sende onun içinden çıkamazsın sen en iyisi kendin tara dostum saygılar.