gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline Koluna Saglik HocamKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İyi seyirler olsun dostum.Eline Koluna Saglik Hocam
Kardeşime iyi seyirler olsun.Eline Koluna Saglik Hocam.
Merhabalar , bu kodları programa nasıl yükleyeceğim YouTube de örneği varmi acaba yapamadım daYaptığım tüm paylaşımlar ve paylaştığım linklerin hepsi alıntıdır.
YENİ MAC VE M3U.LAR SON SAYFADA.
(İYİ SEYİRLER)
Bu kodları yüklendi bir uygulama varmi YouTube den izleyebilirsiniz.yukleyemedim tesekkurlerYAPTIĞIM TÜM PAYLAŞIMLAR VE PAYLAŞTIĞIM LİNKLERİN HEPSİ ALINTIDIR.
LÜFEN NEDEN ÇALIŞMIYOR DİYE SORMAYIN. ÇALIŞMAYAN VEYA İLLEGAL OLDUGU İÇİN KAPANAN URL.LER, VPN İLE ÇALIŞAN URL.LER ÇIKABİLİYOR,
HER URL MUTLAKA AÇILIP ÇALIŞACAK DİYE BİR KURAL YOK, HER IPTV PLAYERLERİN ALT YAPISI HER URL.YE UYGUN OLMAYABİLİYOR,
İYİ SEYİRLER-SAYGILAR.
Bu kodları yüklendi bir uygulama varmi YouTube den izleyebilirsiniz.yukleyemedim tesekkurler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.BU IPTV PLAYERDE KULLANABİLİRSİN.
İyi seyiler olsun dostum.sağol başkan
Emeğinize sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İyi seyirler olsun dostum.Emeğinize sağlık