gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ne demek istediğini açık yazmamışsın, zaten yazılan url.ler açık bir şekilde yazılmış.Bende görüntü şu şekilde bir tanesini tam olarak yazar mısınız
Ekli dosyayı görüntüle 6624
Giriş kısmındaki sembollerden bahsetmiştim de, hallettim teşekkürlerNe demek istediğini açık yazmamışsın, zaten yazılan url.ler açık bir şekilde yazılmış
BUGÜN Kİ MAC ADRESLERİNDE DEĞİŞİKLİK YENİ DNS.LER MAC DOSYASINDA YAYINLANIŞTIR.YAPTIĞIM TÜM PAYLAŞIMLAR VE PAYLAŞTIĞIM LİNKLERİN HEPSİ ALINTIDIR.
LÜFEN NEDEN ÇALIŞMIYOR DİYE SORMAYIN. ÇALIŞMAYAN VEYA İLLEGAL OLDUGU İÇİN KAPANAN URL.LER, VPN İLE ÇALIŞAN URL.LER ÇIKABİLİYOR,
HER URL MUTLAKA AÇILIP ÇALIŞACAK DİYE BİR KURAL YOK, HER IPTV PLAYERLERİN ALT YAPISI HER URL.YE UYGUN OLMAYABİLİYOR,
***ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ OLMASIN***
İYİ SEYİRLER VE SAYGILAR.
Teşekkürler iki tanesini yükledim ve gayet güzel çalışıyorYAPTIĞIM TÜM PAYLAŞIMLAR VE PAYLAŞTIĞIM LİNKLERİN HEPSİ ALINTIDIR.
LÜTFEN NEDEN ÇALIŞMIYOR DİYE SORMAYIN, ÇALIŞMAYAN VEYA İLLEGAL OLDUGU İÇİN KAPANAN URL.LER, VPN İLE ÇALIŞAN URL.LER ÇIKABİLİYOR, HER URL MUTLAKA AÇILIP ÇALIŞACAK DİYE BİR KURAL YOK, HER IPTV PLAYERİN ALT YAPISI HER URL'YE UYGUN OLMAYABİLİYOR,
***ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ OLMASIN***
İYİ SEYİRLER VE SAYGILAR.