gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sağolasın-varolasın aziz dostum, teşekkürler.Eline Saglik Görkem Hocam Guzel Paylasim Saol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağolasın-varolasın aziz dostum, teşekkürler.Eline Saglik Görkem Hocam Guzel Paylasim Saol
Sağolasın dostum.Eksik olmayasın. Teşekkürler
Sağolasın dostum güzel temennin için teşekkür ederim. İyi seyirler olsun.Bayağı sıkı bir panel
Donma yok, hemen acılıyor
Ellerin dert görmesin
Sağolasın dostum, teşekkür ederim, iyi seyirler olsun.Mükemmel Ötesi.Cok Tesekkürler
Sağolasın dostum.Ellerin dert görmesin
adamsın adam kardesşimKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Adım adım yazıyorum.Yani buradaki bilgileri ip tv playere nasıl yüklüyoruz.mac falan diyor
Sevgili Görkem Şerif bakıyorum da "Titan" panellere bir kıtlık girdi Forumda son günlerde. Hayırlı sı... SelamlarSağolasın dostum.
Ellerine sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağolasın dostum, iyi seyirler olsun.adamsın adam kardesşim
Dostum titan falan bakmıyorum dostların işi görülsün maksat, iyi seyirler olsun.Sevgili Görkem Şerif bakıyorum da "Titan" panellere bir kıtlık girdi Forumda son günlerde. Hayırlı sı... Selamlar
Sağolasın aziz dostum, iyi seyirler olsun.Ellerine sağlık
EyvallahDostum titan falan bakmıyorum dostların işi görülsün maksat, iyi seyirler olsun.
Harikasınız!!!Adım adım yazıyorum.
Android cihazına ilk önce KODI uygulamasını yükle
Uygulama açıldıktan sonra soldaki menü den Add-ons
My add-ons
PVR clients
Stalker Client
Configure
Paylaşılan server adresi ve mac adresini buraya ekleyeceksin
Ok.
Sonra ana sayfaya gel TV sekmesinde channels içerisine kanallar yüklenmiş olacak.
Çok teşekkür ederimAdım adım yazıyorum.
Android cihazına ilk önce KODI uygulamasını yükle
Uygulama açıldıktan sonra soldaki menü den Add-ons
My add-ons
PVR clients
Stalker Client
Configure
Paylaşılan server adresi ve mac adresini buraya ekleyeceksin
Ok.
Sonra ana sayfaya gel TV sekmesinde channels içerisine kanallar yüklenmiş olacak.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline Saglik Gorkem HocamKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hocam siz de boş durmamışsınız yine güzel paneler paylasşmışsınız.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.