YENİ LİDER "GLADYATÖR 2"

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
200
Ridley Scott'ın kült filminden 24 yıl sonra çektiği devam filmi Gladyatör 2, ilk hafta sonunda 88 bin 420 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin yeni lideri oldu.
1731997699151
Haftanın öne çıkan yeni filmi , ilk hafta sonunda 88 bin 420 seyirci tarafından izlenerek açılışını zirvede gerçekleştirdi. ABD'de 22 Kasım'da vizyona girecek film, 15 Kasım'dan itibaren seyirciyle buluşmaya başladığı ülkelerde üç günde toplam 87 milyon dolar hasılata erişti.

Bir önceki hafta sonunda 37 bin 558 seyirciyle listeye dördüncü sıradan giriş yapan , okulların tatil olduğu hafta içinde arkasına aldığı rüzgarı hafta sonuna da taşıdı ve 69 bin 964 seyirciyle ikinci sıraya yükseldi. Bir önceki Box Office Türkiye lideri , 50 bin 713 seyirciyle üçüncü basamakta haftayı kapatırken, toplamda 500 bin seyirci baremini geçmeyi başaran 50 bin 399 seyirciyle dördüncü sırada kendine yer buldu. ise 39 bin 47 seyirciyle ilk beşi tamamlayan yapım oldu.

Ben çok beğendim , bu hafta sonu izledik ailece, gerçekten çok iyiydi, ama gişelere faydamız olmadı :) evde izledik...

***1xBet cam görüntü ama projeksiyonda cam daha güzel oluyor iyice sinama havasına giriyoruz.

Ben çok beğendim , bu hafta sonu izledik ailece, gerçekten çok iyiydi, ama gişelere faydamız olmadı :) evde izledik...

***1xBet cam görüntü ama projeksiyonda cam daha güzel oluyor iyice sinama havasına giriyoruz.
KYYD başkanlığına adayımsınız gerçekten de ;))

Geri