Yeni İmleç paketleri sitesi

TurK99

Paylaşımcı
Konular
107

Açıklama Uygulamanın ana ekranında, ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi, Windows 10 için Özel İmleç uygulamasını kullanmanıza yardımcı olacak birçok kullanışlı sitedir

Ekli dosyalar

• chrome_screenshot_31 May 2025 20_19_59 GMT+03_00.png
    chrome_screenshot_31 May 2025 20_19_59 GMT+03_00.png
    193.3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Dostum sizi de son kez uyarayım, tek kelime başlık olmaz dedik ama "ilginç bir site buldum" gibi bir başlık da olmaz.

İlk mesajda sadece link paylaşmak yasak dedik, yine aynı şeyi yapıyorsunuz.

Mesela bu paylaşımınız çok güzel ama başlık ve sadece link içeren mesaj yüzünden kilitlemek zorunda kalabiliriz, lütfen düzeltin.

Başlığa "İmleç Paketleri Sitesi" gibi bir şey yazmanız gerekir. Bu şekilde başlık atmaya devam etmeyiniz. Başlığı gören birisinin içeride ne paylaşıldığını tahmin etmesi gerekiyor.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır.

22- Link Paylaşımı: Forumda sadece link paylaşarak konu açılamaz. İlk maddede yazdığı gibi konu içerikleri açıklayıcı olmalıdır. Konuda link hakkında açıklama yazmalısınız. Başlıkta belirtse dahi, konu içeriğine de link hakkında açıklama yazılmalıdır. Spam, yanıltıcı ve virüslü link paylaşımı yasaktır.

Açıklama kısmına detaylı bir kelime olarak aklıma birsey gelmemişti ben virüslü bir site paylaşmıyorum.

Dostum sizi de son kez uyarayım, tek kelime başlık olmaz dedik ama "ilginç bir site buldum" gibi bir başlık da olmaz.

İlk mesajda sadece link paylaşmak yasak dedik, yine aynı şeyi yapıyorsunuz.

Mesela bu paylaşımınız çok güzel ama başlık ve sadece link içeren mesaj yüzünden kilitlemek zorunda kalabiliriz, lütfen düzeltin.

Başlığa "İmleç Paketleri Sitesi" gibi bir şey yazmanız gerekir. Bu şekilde başlık atmaya devam etmeyiniz. Başlığı gören birisinin içeride ne paylaşıldığını tahmin etmesi gerekiyor.

3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır.

22- Link Paylaşımı: Forumda sadece link paylaşarak konu açılamaz. İlk maddede yazdığı gibi konu içerikleri açıklayıcı olmalıdır. Konuda link hakkında açıklama yazmalısınız. Başlıkta belirtse dahi, konu içeriğine de link hakkında açıklama yazılmalıdır. Spam, yanıltıcı ve virüslü link paylaşımı yasaktır.
Hocam iyi günler nasılsınız bu gün doğum günüm 1 günlük yönetici olsam olur mu 😄

Geri