şuan sizinde kullanıp donmuyor dediğiniz varsa 1 tane atabilirmisiniz hocam rica etsemSunucu ve yoğunluk nedeniyle evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
şuan sizinde kullanıp donmuyor dediğiniz varsa 1 tane atabilirmisiniz hocam rica etsemSunucu ve yoğunluk nedeniyle evet
Aynı linki pcde açın,oynarken telefondan açın yine donuyor.1 kişilik çünkü link.tamamdır deneyeceğim şimdi. Birde birşey sormak istiyorum bu linklerde arada donma problemleri fazla kullanıcının izlemesi yüzünden mi oluşuyor?
Hocam ondan bahsedilmiyor izlerken ara ara drop giriyo ondan bahsediliyoAynı linki pcde açın,oynarken telefondan açın yine donuyor.1 kişilik çünkü link.
Hocam ben fener'in maçı olmadığı vakit tv izlemiyorum o yüzden aktif olarak kullandığım link yok fakat vermiş olduğum linklerden seçip kullanabilirsiniz eğer ki hepsinde ara ara drop giriyosa sorun internetiniz ilede alakalı olabilirşuan sizinde kullanıp donmuyor dediğiniz varsa 1 tane atabilirmisiniz hocam rica etsem
elinize sağlık.. tüm listeyi kontrol ettim bir link hariç hepsi çalıştı hepsini de ekledim oynaticima favori listelere aldım tşk ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ProgDVBpc üzerinden bu listeleri açabileceğim bir uygulama var mı? not: emulator kullanmayı biliyorum direkt pc üzerinden var mı diye merak ediyorum.
Hocam elinize emeginize sgl ama acmadiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.http://tr- [QUOTE="Fuatt, post: 340...l olucak bu 09.cdn.zerocdn.com/Rediptv-V4.m3u
Bu listelerde denendi not.Televizo Player Kullanın
teşekkür ettim.umarım süresize yakındırZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Admin : Yönlendirmelerden dolayı listelere ulaşamayanlar için metin dosyası olarak ekledim.
yok usta zero ya ekli ucretsiz depolama orasi 1 ay sonra odeme yapmazsan link kendiliginden siliniyoteşekkür ettim.umarım süresize yakındır![]()
İyi akşamlar linkler nasıl açılıyor acaba.elinize sağlık.. tüm listeyi kontrol ettim bir link hariç hepsi çalıştı hepsini de ekledim oynaticima favori listelere aldım tşk ederim
teşekkür ettim.umarım süresize yakındır![]()