Yeni güncel m3listesi kasma donma yapmıyor bizat kendim tek tek denedim buda bnden olsun

BarBar

Üye
Konular
3

Admin : Yönlendirmelerden dolayı listelere ulaşamayanlar için metin dosyası olarak ekledim.

Ekli dosyalar

• m3uliste.txt
    546 bayt · Görüntüleme: 239
Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam bu linkleri topluca böyle yapıştırmayın linkleri url ekle seçeneği ile ekleyin veya hepsini bi txt belgesi haline getirin öyle bırakın kopyalamak zor oluyo emeğinize sağlık

Ben hiçbirini kopyalayıp açamadım. Lütfen açılabilir hale getiriniz. Elinize sağlık

Ben hiçbirini kopyalayıp açamadım. Lütfen açılabilir hale getiriniz. Elinize sağlık
Hocam herhangi bir link basım başka sayfaya yönlendirilip otomatik yönlendirmede 10 sani bekledikten sonra devam deyip gelen ekranda en üsteki linki kopyalayıp m3u listesine ekleyip keyfinize bakın

hocam bu linkleri topluca böyle yapıştırmayın linkleri url ekle seçeneği ile ekleyin veya hepsini bi txt belgesi haline getirin öyle bırakın kopyalamak zor oluyo emeğinize sağlık
Farkındayım ama Hocam herhangi bir link basım başka sayfaya yönlendirilip otomatik yönlendirmede 10 sani bekledikten sonra devam deyip gelen ekranda en üsteki linki kopyalayıp m3u listesine ekleyip keyfinize bakın bnim zamanım olmadığı için burdan arkadaşlarımıza bi faydamız olsun diye paylaştım ve hiç bi şekilde kasma donma olmuyor linklerde

Not.herhangi bir linke tıklayıp otomatik yönlendirme de 10 saniye bekleyip devam ettikten sonraki sayfada en üsteti url m3u listesidir kopyalayın

Farkındayım ama Hocam herhangi bir link basım başka sayfaya yönlendirilip otomatik yönlendirmede 10 sani bekledikten sonra devam deyip gelen ekranda en üsteki linki kopyalayıp m3u listesine ekleyip keyfinize bakın bnim zamanım olmadığı için burdan arkadaşlarımıza bi faydamız olsun diye paylaştım ve hiç bi şekilde kasma donma olmuyor linklerde
hocam bahsettiğiniz yöntemi kullananlar var evet ama herkes bilmiyor o yüzden direkt txt olarak atmanız veya url ekle seçeneği ile eklemeniz daha sağlıklı

hocam bahsettiğiniz yöntemi kullananlar var evet ama herkes bilmiyor o yüzden direkt txt olarak atmanız veya url ekle seçeneği ile eklemeniz daha sağlıklı
Haklısın ama işte vaktim olmadığı için alta not geçtim yapılacakları başta not olarak yazsaydım olurdu ama kral 😂🙏

Linkler için teşekkürler. İlk sıradan başladım denemek için fakat vpnli veya değil malum kanallar açılmadı. Diğer kanalların çoğunluğu çalışıyor ama.

Linkler için teşekkürler. İlk sıradan başladım denemek için fakat vpnli veya değil malum kanallar açılmadı. Diğer kanalların çoğunluğu çalışıyor ama.
Hocam hepsinde denedim açılıyor bazı malum kanallar maç saatinde açılıyor senin için bu listeyi dene malum kanallar direk açılıyor

Bu m3linkini dene hocam

Hocam vodafone alt yapısı ile internet kullanıyorum vpn açmadan bein kanalları açıldı farklı bir vpn deneyin isterseniz
1730641453078

@patr0n @İsmail iyi

Şimdi tekrar ekledim VPN açmadan direkt 8k kanalından itibaren açıldı. Belki de ilk seferinde sorun vardı bende ya da yayında bilemiyorum.

Teşekkürler.

1000036575

Hocam vodafone alt yapısı ile internet kullanıyorum vpn açmadan bein kanalları açıldı farklı bir vpn deneyin isterseniz
Ekli dosyayı görüntüle 428
Reis
@patr0n @İsmail iyi

Şimdi tekrar ekledim VPN açmadan direkt 8k kanalından itibaren açıldı. Belki de ilk seferinde sorun vardı bende ya da yayında bilemiyorum.

Teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 429
Rica ederim hocam denemeden atmıyorum işinize yaradıysa sıkıtı yok 😂

pc üzerinden bu listeleri açabileceğim bir uygulama var mı? not: emulator kullanmayı biliyorum direkt pc üzerinden var mı diye merak ediyorum.

pc üzerinden bu listeleri açabileceğim bir uygulama var mı? not: emulator kullanmayı biliyorum direkt pc üzerinden var mı diye merak ediyorum.
Tvmate iptv deneyebilirsiniz

tamamdır deneyeceğim şimdi. Birde birşey sormak istiyorum bu linklerde arada donma problemleri fazla kullanıcının izlemesi yüzünden mi oluşuyor?
Sunucu ve yoğunluk nedeniyle evet

Konuyu görüntüleyenler

Geri