Yeni bir zihni sinir projesi ile sizlerleyim.(taşınabilir ses bombası)

theperfectstrom

Paylaşımcı
Konular
20
Sevgili forumdaşlar,bilenler beni bilir biraz ses konusunda hassasım.velhasıl kelam evde sorun yok ama dışarda kaliteli müzik dinlemek için taşınabilir bluetooth hoparlör arayışına girdim. Benim istediğim şekilde kaliteli ses verenler(Bas,tiz mid ayrı şekilde) 7000 liradan başlıyor.Kafam bi attı sonra bordumda atılı vaziyette olan logitech x540(fakir z5500'ü ) ana ünitesi geldi aklıma,çıkışları yanınca atmışım kenara hatırlamıyorum bile.Aldım elime çıkışları değiştiridim çalışır vaziyete geldi normal şekilde. Sesi hakikatten zamanına göre iyiymiş.Ufak bir sıkıntı diğer hoparlörleri mevcut değildi. Bende elimdeki hoparlörleri değerlendireyim dedim.3 gün araştırma sonucu dün projeye başladım ve bitirdim.
Yapılan işlemler:
-Bluetooth modül eklendi(konuşma ve çalan parça yönetimi için)
-21.8 v şarjlı matkap bataryası ve şarj cihazı modifeye edildi.(10.000 Mah kapasiteye çıkarıldı.)
-Harici güç çıkışı eklendi.(kamp vs de aydınlatma telefon şarjı gibi ihtiyaçlar için.)
Sonuçmu ? anlatılmaz yaşanır...
Merak edenler için son halinin resimlerini ekliyorum.
Kalın sağlıcakla.
IMG 20251003 142251IMG 20251003 142321IMG 20251003 142259IMG 20251003 142315IMG 20251003 142307

Sevgili forumdaşlar,bilenler beni bilir biraz ses konusunda hassasım.velhasıl kelam evde sorun yok ama dışarda kaliteli müzik dinlemek için taşınabilir bluetooth hoparlör arayışına girdim. Benim istediğim şekilde kaliteli ses verenler(Bas,tiz mid ayrı şekilde) 7000 liradan başlıyor.Kafam bi attı sonra bordumda atılı vaziyette olan logitech x540(fakir z5500'ü ) ana ünitesi geldi aklıma,çıkışları yanınca atmışım kenara hatırlamıyorum bile.Aldım elime çıkışları değiştiridim çalışır vaziyete geldi normal şekilde. Sesi hakikatten zamanına göre iyiymiş.Ufak bir sıkıntı diğer hoparlörleri mevcut değildi. Bende elimdeki hoparlörleri değerlendireyim dedim.3 gün araştırma sonucu dün projeye başladım ve bitirdim.
Yapılan işlemler:
-Bluetooth modül eklendi(konuşma ve çalan parça yönetimi için)
-21.8 v şarjlı matkap bataryası ve şarj cihazı modifeye edildi.(10.000 Mah kapasiteye çıkarıldı.)
-Harici güç çıkışı eklendi.(kamp vs de aydınlatma telefon şarjı gibi ihtiyaçlar için.)
Sonuçmu ? anlatılmaz yaşanır...
Merak edenler için son halinin resimlerini ekliyorum.
Kalın sağlıcakla.
Ekli dosyayı görüntüle 13888Ekli dosyayı görüntüle 13889Ekli dosyayı görüntüle 13890Ekli dosyayı görüntüle 13891Ekli dosyayı görüntüle 13892
Ellerine sağlık çok güzel olmuş , kaça ;)

Keşke elimizden gelse bizde yapsak , çok hayranım şu elektrik işlerinden anlayanlara ;)

geçen sene bende bir proje yapmıştım hoparlör değil ama taşınabilir oyun konsolu resimlerini atayım
Nintendo Wİİ anakartı kesilip içine gerekli yazılım ve 5000 mah pil ile taşınabilir Gamecube Oyun konsolu
IMG 3719IMG 3720IMG 3721IMG 3726IMG 37275493C1B9 0C1C 4827 ADE1 1EEC20735314

Kafa zehir gibi maşallah. Bence artık beğendiğin bütün konulara "beğendim" yazmalısın. Hatta tüm üyeler olarak biz de yazmalıyız, böylece "Beğen" tuşuna gerek kalmaz sileriz, çok gereksiz yer kaplıyordu zaten.
Kesinlikle dikkate alınması gereken bir konuya değinmişsin.
geçen sene bende bir proje yapmıştım hoparlör değil ama taşınabilir oyun konsolu resimlerini atayım
Nintendo Wİİ anakartı kesilip içine gerekli yazılım ve 5000 mah pil ile taşınabilir Gamecube Oyun konsolu
Ekli dosyayı görüntüle 13904Ekli dosyayı görüntüle 13905Ekli dosyayı görüntüle 13906Ekli dosyayı görüntüle 13907Ekli dosyayı görüntüle 13908Ekli dosyayı görüntüle 13909
oy oy oy konsolcular çıktı meydana

Arkadaşlar elinizden böyle işler geliyorsa neden YouTube koymuyorsunuz yaptığınız işler harika 👍

Modülü hangisini eklediniz? Devre ile mi kleme yaptınız? 5.3 mü? Resimlerden göremedim.

Geri