theperfectstrom
Paylaşımcı
- Konular
- 20
Sevgili forumdaşlar,bilenler beni bilir biraz ses konusunda hassasım.velhasıl kelam evde sorun yok ama dışarda kaliteli müzik dinlemek için taşınabilir bluetooth hoparlör arayışına girdim. Benim istediğim şekilde kaliteli ses verenler(Bas,tiz mid ayrı şekilde) 7000 liradan başlıyor.Kafam bi attı sonra bordumda atılı vaziyette olan logitech x540(fakir z5500'ü ) ana ünitesi geldi aklıma,çıkışları yanınca atmışım kenara hatırlamıyorum bile.Aldım elime çıkışları değiştiridim çalışır vaziyete geldi normal şekilde. Sesi hakikatten zamanına göre iyiymiş.Ufak bir sıkıntı diğer hoparlörleri mevcut değildi. Bende elimdeki hoparlörleri değerlendireyim dedim.3 gün araştırma sonucu dün projeye başladım ve bitirdim.
Yapılan işlemler:
-Bluetooth modül eklendi(konuşma ve çalan parça yönetimi için)
-21.8 v şarjlı matkap bataryası ve şarj cihazı modifeye edildi.(10.000 Mah kapasiteye çıkarıldı.)
-Harici güç çıkışı eklendi.(kamp vs de aydınlatma telefon şarjı gibi ihtiyaçlar için.)
Sonuçmu ? anlatılmaz yaşanır...
Merak edenler için son halinin resimlerini ekliyorum.
Kalın sağlıcakla.

Yapılan işlemler:
-Bluetooth modül eklendi(konuşma ve çalan parça yönetimi için)
-21.8 v şarjlı matkap bataryası ve şarj cihazı modifeye edildi.(10.000 Mah kapasiteye çıkarıldı.)
-Harici güç çıkışı eklendi.(kamp vs de aydınlatma telefon şarjı gibi ihtiyaçlar için.)
Sonuçmu ? anlatılmaz yaşanır...
Merak edenler için son halinin resimlerini ekliyorum.
Kalın sağlıcakla.