AKBABA10
Paylaşımcı
Uygula dediğimde başlatıcı istiyor. Monet zaten kurulu, hem de premium olarak. Ama simgeleri halledemedim. Ya hep beni mi bulur böyle saçma işler.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Uygula dediğimde başlatıcı istiyor. Monet zaten kurulu, hem de premium olarak. Ama simgeleri halledemedim. Ya hep beni mi bulur böyle saçma işler.
Baştan tekrar kurayım bakalım, muhtemelen bende bir şey vardır. Teşekkür ederim.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
aynı durumu ben Projectivy Launcher ile yaşıyorum. her tv yeniden başladığında erişilebilirlik ayarları sıfırlanıyor. tkerar kapatıp açmam gerekiyor. kalıcı çözüm bulamadım. adb ile kodladım yine olmadıMonet erişebilirlik izni istiyo ama naptıysam izin vermiyor.Bu yüzden her tv box açılışında uygulamaya tekrar giriş yapmak gerekiyo. Yokmu bunun çözümünü bilen arkadaşlar![]()
Cihazın kendi orijinal loucher kök varsayılandır o yüzden her açılışta aktif oluyor tecrübe ile sabittir.Monet erişebilirlik izni istiyo ama naptıysam izin vermiyor.Bu yüzden her tv box açılışında uygulamaya tekrar giriş yapmak gerekiyo. Yokmu bunun çözümünü bilen arkadaşlar![]()
Bilgilendirme için teşekkürlerCihazın kendi orijinal loucher kök varsayılandır o yüzden her açılışta aktif oluyor tecrübe ile sabittir.
Projectiv loucher başlığında deneyimimi anlattım.
Root şekilde uygulamnayı kaldırarak sadece pasif duruma getirmek tek çözüm.Lakin bunu yaparkende mutlaka ayrıca basit bir houşunuza giden fakat özelleştirmesi az olan loucher kurmanızı öneriyorum çünki kök sstem haricinde kurulan her loucher hatalara karşı en savunmasız kaldığından cihaz açılışta siyah ekranda kalmaması için öneriyorum loucher seçenekli şekilde karşınıza çıkar.
Orijinal loucher kök android ayarlarında başlatıcı seçeneği olarak yeni kurulan loucher ı direk görür ve seçim sunar sunmuyorsa tek çözüm dediğim gibi psaif duruma getirmektir.
Loucher düzenleyi,Adb ile kurulum vesaire bu gibi android loucher kısıtlamalı şekilde olanlarda çözüm olmuyor bunuda belirteyim.Markalar bunu özelliklemi yoksa oynanmaya karşı güvenlik olarakmı yapıyor tartışmalı konudur.
Maalesef en kaliteli premiumda olsa orijianl loucher android sürümü ile alakalı olarak seçenege açık olmaması tek varsayılan olması kaynaklı durumdan dolyı aktif yapılamıyor görünmesidir.