Yeni Android Tv Box Dreamstar Nova 2

neos11

Paylaşımcı
Konular
14
Güzel bir haber. Dreamstar firması Nova ürününün ikinci versiyonunu makyajlı :)) çıkarıyor. Şu an anlayabildiğimiz bir kumanda değişikliği artık live tv için geniş yatay tuş var. Teknik özellikleri şu an firma tarafından paylaşılmamış. Bir kaç hafta içinde son çeyrekte geliyor deniliyor.

Ekli dosyalar

• IMG_1064.jpeg
    IMG_1064.jpeg
    80.5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
3. nesil Mi box'un donanım seviyesinde olacağını düşünüyorum, hata yapıp ram'i 2 gb tutarlarsa ellerinde patlar.Merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Ram en az 4 gb hafıza 64 olurda yapay zekalı işlemci ve görüntü işlemci en az g310 yada g57 olursa iş yapar merakla bekliyoruz

Son düzenleme:
Güzel bir kumanda değişikliği artık live tv için geniş yatay tuş var. Kral geliyor
Lütfen başlığı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Lütfen başlığı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Başlık ve içeriği düzenledim. Açıklayıcı içerik ekledim.

Uydu takılabiliyor o zaman doğru mu?

Geri