Yeni addons Hakkinda

blockades

Üye
Konular
2
Bu yeni addons birçok kullanıcıyı tehlikeye söker gibi ne geliyor ustatlar ilgilenirmisiniz lütfen ...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250627_130542_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20250627_130542_com.android.chrome.jpg
    458 KB · Görüntüleme: 93
Çözüm
Bu yeni addons birçok kullanıcıyı tehlikeye söker gibi ne geliyor ustatlar ilgilenirmisiniz lütfen ...
Reklamlar Google tarafından kullanıcıya özel bir şekilde otomatik geliyor. Sizin gördüğünüz reklamı ben görmüyorum, benim gördüğümü başkası görmüyor. Sorunlu gördüğünüz reklamları Google'a bildirebilirsiniz (reklam üzerinde bildir seçeneği olmalı).

Artık reklam engelleyici kullanmanız lazım, fbi bile reklam engelleyici tavsiye ediyor.
Reklam engelleyici kullanın tabii ki ama bizim gibi sponsor vs. olmadan yayın yapmaya çalışan siteler işin altından kalkılamayacak durumlarda, reklam geliri de olmazsa kapanmaya mahkumdur.
Reklamlar otomatik olarak geliyor ve sürekli değişir. Bilmediğiniz reklamlara tıklamayınız

Reklamlar Google tarafından kullanıcıya özel bir şekilde otomatik geliyor. Sizin gördüğünüz reklamı ben görmüyorum, benim gördüğümü başkası görmüyor. Sorunlu gördüğünüz reklamları Google'a bildirebilirsiniz (reklam üzerinde bildir seçeneği olmalı).

Artık reklam engelleyici kullanmanız lazım, fbi bile reklam engelleyici tavsiye ediyor.
Reklam engelleyici kullanın tabii ki ama bizim gibi sponsor vs. olmadan yayın yapmaya çalışan siteler işin altından kalkılamayacak durumlarda, reklam geliri de olmazsa kapanmaya mahkumdur.

Çözüm
Arkadas Bilerek Veya Bilmeyerek Reklam Tiklamis Sanirim Reklamlara Tiklamassiniz Olur Biter Reklam Engelleyici Kullanmanin Size Bir Faydasi Olur Gibi Gorunsede Herkes Ayni Sekilde Yaparsa Foruma Zarari Olur Allah Bu Siteyi Kuranlardan Razi Olsun Reklam Gelirleri Olmassa Forum Ayakta Duramaz En azindan Masraflarini Cikarmalari Gerekir Reklam Engelleyici Kullanmayin Forum Ayakta Kalsin Gelistiricileri Ve Site Sahibini Destekleyin Bu İnsanlar İs Guc Sahibi İnsanlar Bu Forum İcin Hem Cebinden Masraf Edecekler Hem Vakitlerinden Hem es dost Aile coluk cocuk akraba ve zamanlarindan Ayirip Yapacaklar Bu İsleri Hep Kendi Acimizdan Dusunmeyelim Lutfen Biraz Biz Kullanicilarda O Anlayisi Gosterelim Destek Olalim Kostek Olmayalim.Bu Konu Hakkinda Nacizane Fikirlerimi Belirttim Bir Kusurumuz varsa Affola Herkese İyi Forumlar.Saygilarimla=Kargo1975

Arkadas Bilerek Veya Bilmeyerek Reklam Tiklamis Sanirim Reklamlara Tiklamassiniz Olur Biter Reklam Engelleyici Kullanmanin Size Bir Faydasi Olur Gibi Gorunsede Herkes Ayni Sekilde Yaparsa Foruma Zarari Olur Allah Bu Siteyi Kuranlardan Razi Olsun Reklam Gelirleri Olmassa Forum Ayakta Duramaz En azindan Masraflarini Cikarmalari Gerekir Reklam Engelleyici Kullanmayin Forum Ayakta Kalsin Gelistiricileri Ve Site Sahibini Destekleyin Bu İnsanlar İs Guc Sahibi İnsanlar Bu Forum İcin Hem Cebinden Masraf Edecekler Hem Vakitlerinden Hem es dost Aile coluk cocuk akraba ve zamanlarindan Ayirip Yapacaklar Bu İsleri Hep Kendi Acimizdan Dusunmeyelim Lutfen Biraz Biz Kullanicilarda O Anlayisi Gosterelim Destek Olalim Kostek Olmayalim.Bu Konu Hakkinda Nacizane Fikirlerimi Belirttim Bir Kusurumuz varsa Affola Herkese İyi Forumlar.Saygilarimla=Kargo1975
alakası yok foruma girer girmez böyle şeyler çıkıyor saçma sapan hiçbir yere tıklama foruma gir bu reklam var

alakası yok foruma girer girmez böyle şeyler çıkıyor saçma sapan hiçbir yere tıklama foruma gir bu reklam var
Hocam Bende Hic Bir Sorun Yok Sinetech Hocamizda Belirtmis Google Otomatik Atiyormus Herkezde Ayni Reklam Cikmiyor Diye Googlede Sorun Bildir Butonu Olmasi Gerek Bunlarin Forumla Bir Alakasi Yok Herkese İyi Forumlar.

Hocam Bende Hic Bir Sorun Yok Sinetech Hocamizda Belirtmis Google Otomatik Atiyormus Herkezde Ayni Reklam Cikmiyor Diye Googlede Sorun Bildir Butonu Olmasi Gerek Bunlarin Forumla Bir Alakasi Yok Herkese İyi Forumlar.
Reklamlara birazcık baktım ancak google reklamları gibi değil, başka bir şirket aracılığıyla gösteriliyor olmalı.

@Sinetech yukarıda açıklamış. Forumda çıkan reklamlar Google arama geçmişinize ve tarayıcı çerezlerinize göre görüntülenir. Bunun yanı sıra ilgi alanınıza göre de öneriler sunar. Ek olarak forumdaki içerikle de bağdaştırır. Teknoloji ile alakalı olduğu için bu tür reklamlar da gözükebilir.

Bazen zararlı reklamlar Google tarafından filtreleme yapılamıyor. Bu gibi durumlarda sağ üstündeki x butonuna tıklayıp alakasız reklamı seçebilirsiniz.

Reklamlar Google reklamlarıdır. Başka bir reklam yayınlama firmasına ait değildir. Masaüstü cihazınızdan reklama sağ tık kaynağı görüntüle diyerek html kodlarından Google reklamı olduğunu görebilirsiniz.

Aşağıda benim önüme çıkan reklamları görebilirsiniz. Tamamen ilgi alanına göre reklam çıkıyor.

IMG 9465
IMG 9464
IMG 9463

Reklamlar bende de çıkıyor. Rahatsız olduğum reklam olursa sağ üstteki üç noktadan geribildirim gönderiyorum alakasız reklam diyerek böylece devam ediyorum. Reklam engelleyici kullanıyorsanız sürekli takip ettiğiniz siteleri beyaz listeye alın çünkü bir şeylerden istifade ediyorsak onun bir şekilde karşılığı olmalı.

Hatta şu videoyu ileri sararak 13.00 dakikasından başlayın. Reklamların nasıl çıktığına dair bilgi vermekte.

Link zamana göre eklenmiştir.

bende ne burda nede baska yerlerde asla reklam falan görmüyorum bunun icinde youtubede dahil yillardir bu sekilde gezer dolasirim kullandiginiz tarayiciya üclü savunma koyun aktif edin olay bitti.

Son düzenleme:

Geri