Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reklamlar Google tarafından kullanıcıya özel bir şekilde otomatik geliyor. Sizin gördüğünüz reklamı ben görmüyorum, benim gördüğümü başkası görmüyor. Sorunlu gördüğünüz reklamları Google'a bildirebilirsiniz (reklam üzerinde bildir seçeneği olmalı).Bu yeni addons birçok kullanıcıyı tehlikeye söker gibi ne geliyor ustatlar ilgilenirmisiniz lütfen ...
Reklam engelleyici kullanın tabii ki ama bizim gibi sponsor vs. olmadan yayın yapmaya çalışan siteler işin altından kalkılamayacak durumlarda, reklam geliri de olmazsa kapanmaya mahkumdur.Artık reklam engelleyici kullanmanız lazım, fbi bile reklam engelleyici tavsiye ediyor.
Reklamlar Google tarafından kullanıcıya özel bir şekilde otomatik geliyor. Sizin gördüğünüz reklamı ben görmüyorum, benim gördüğümü başkası görmüyor. Sorunlu gördüğünüz reklamları Google'a bildirebilirsiniz (reklam üzerinde bildir seçeneği olmalı).Bu yeni addons birçok kullanıcıyı tehlikeye söker gibi ne geliyor ustatlar ilgilenirmisiniz lütfen ...
Reklam engelleyici kullanın tabii ki ama bizim gibi sponsor vs. olmadan yayın yapmaya çalışan siteler işin altından kalkılamayacak durumlarda, reklam geliri de olmazsa kapanmaya mahkumdur.Artık reklam engelleyici kullanmanız lazım, fbi bile reklam engelleyici tavsiye ediyor.
alakası yok foruma girer girmez böyle şeyler çıkıyor saçma sapan hiçbir yere tıklama foruma gir bu reklam varArkadas Bilerek Veya Bilmeyerek Reklam Tiklamis Sanirim Reklamlara Tiklamassiniz Olur Biter Reklam Engelleyici Kullanmanin Size Bir Faydasi Olur Gibi Gorunsede Herkes Ayni Sekilde Yaparsa Foruma Zarari Olur Allah Bu Siteyi Kuranlardan Razi Olsun Reklam Gelirleri Olmassa Forum Ayakta Duramaz En azindan Masraflarini Cikarmalari Gerekir Reklam Engelleyici Kullanmayin Forum Ayakta Kalsin Gelistiricileri Ve Site Sahibini Destekleyin Bu İnsanlar İs Guc Sahibi İnsanlar Bu Forum İcin Hem Cebinden Masraf Edecekler Hem Vakitlerinden Hem es dost Aile coluk cocuk akraba ve zamanlarindan Ayirip Yapacaklar Bu İsleri Hep Kendi Acimizdan Dusunmeyelim Lutfen Biraz Biz Kullanicilarda O Anlayisi Gosterelim Destek Olalim Kostek Olmayalim.Bu Konu Hakkinda Nacizane Fikirlerimi Belirttim Bir Kusurumuz varsa Affola Herkese İyi Forumlar.Saygilarimla=Kargo1975
Hocam Bende Hic Bir Sorun Yok Sinetech Hocamizda Belirtmis Google Otomatik Atiyormus Herkezde Ayni Reklam Cikmiyor Diye Googlede Sorun Bildir Butonu Olmasi Gerek Bunlarin Forumla Bir Alakasi Yok Herkese İyi Forumlar.alakası yok foruma girer girmez böyle şeyler çıkıyor saçma sapan hiçbir yere tıklama foruma gir bu reklam var
Reklamlara birazcık baktım ancak google reklamları gibi değil, başka bir şirket aracılığıyla gösteriliyor olmalı.Hocam Bende Hic Bir Sorun Yok Sinetech Hocamizda Belirtmis Google Otomatik Atiyormus Herkezde Ayni Reklam Cikmiyor Diye Googlede Sorun Bildir Butonu Olmasi Gerek Bunlarin Forumla Bir Alakasi Yok Herkese İyi Forumlar.
Evet hocam durum tam olarak bu.Hatta şu videoyu ileri sararak 13.00 dakikasından başlayın. Reklamların nasıl çıktığına dair bilgi vermekte.
Link zamana göre eklenmiştir.