Yazıcı tavsiyesi verebilir misiniz?

GSAH

Üye
Konular
5
Çift taraflı , wifili , bitmeyen kartuşlu f/p ürünü bildiğiniz ya da kullandığınız yazıcı var mı? Tabi yazıcı tarayıcı fotokopi makinesi olacak. Çift taraflı yazdırması en önemli isteklerimden zira onsuz elimde bu özelliklerde zaten yazıcı mevcut.

Çift taraflı , wifili , bitmeyen kartuşlu f/p ürünü bildiğiniz ya da kullandığınız yazıcı var mı? Tabi yazıcı tarayıcı fotokopi makinesi olacak. Çift taraflı yazdırması en önemli isteklerimden zira onsuz elimde bu özelliklerde zaten yazıcı mevcut.
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.

Kyocera ürünlerini incelemeni tavsiye ederim

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
Konu başlığı ile açıklama aynı olduğunda saçma oluyor diye uzatmadım. Yazıcı tavsiyesi verir misiniz çok uzun oluyordu bir başlık için. Silebilirsiniz eğer yanlış olduysa.

samsung xpress m2070 kullanıyorum. ama bitmeyen kartuşu yok, kendim dolduruyorum.

da fiyatlar piyasaya göre baya iyi. Brother markayı eskiden iş yerinde kullanmıştık, üzmezdi1000090621

Son düzenleme:
Renkli mi lazer mi? Neresi için kullanılacak? Bütçe?

Renkli mi lazer mi? Neresi için kullanılacak? Bütçe?
Elimdeki L3250 epson. Aynı özelliklerde çift taraflı yazdıran bir yazıcı arıyorum. Belli bir bütçesi yok. İş yerim için kullanacağım ama tek sayfa yazdırıldığında kağıt sarfiyatı fazla oluyor. Aynı sayfayı çevirmekte zorlanıyorum bazen ters çekiyor. Çocukların ödevi vs oluyor onlar içinde kullanacağım.

Elimdeki L3250 epson. Aynı özelliklerde çift taraflı yazdıran bir yazıcı arıyorum. Belli bir bütçesi yok. İş yerim için kullanacağım ama tek sayfa yazdırıldığında kağıt sarfiyatı fazla oluyor. Aynı sayfayı çevirmekte zorlanıyorum bazen ters çekiyor. Çocukların ödevi vs oluyor onlar içinde kullanacağım.
Canon Pixma G3480'i inceleyebilirsiniz.
1759569206716
1759569236001

Aslında bu işin uzmanı markalar belli. Üç ayrı hp modeli kullandım, hiç biri orjinal kartuş ve fotoğraf kağıdı ile bile ASLA düzgün fotoğraf basamadı. Önceliğinize göre (sabit maliyet, birim baskı maliyeti, baskı hızı vs) seçmek uygun olabilir. Mesela yüksek çözünürlüklü renkli çıktılarda, mürekkebin diğer çıktılara bulaşmaması için anormal bir bekleme süresi vardı kullandığım cihazlarda, çünkü yeni print eskisinin üstüne düşüyor malum. Alet, kağıdı salmıyor print bitince. Hatta ilk aldığımda niye basmıyor bu diye cihaz başına giderdim, kuruyor yazardı sürekli. Ama günlük ödev, tablo vs nin basıldığı düz A4 ler daha hızlıydı. Sonrasında, profesyonel çıktılar için, dışarıdaki baskı ofislerini kullanmaya başladım. Adamlar, benim kağıt maliyetime çıktı üretiyordu

Geri