Yayın hayatına yeni başlayan m3u listeleri

myway

Üye
Konular
3
yayın linkını listelerinize eklıyebilirsiniz
cine6 max hd
kanal10 film ve dizi kanalı yeni kanal
yansıma tv müzik kanalı 80 ler 90lar

Son düzenleme:
Reis ulusal kanallar mevcut mu atv cnntürk gibi

Merhabalar, forumda ve bu konularda yeniyim. Dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle cloudstream yükleyerek keklikdevam urlsi ile eklentileri indirdim ve çok memnun kaldım(Bazıları çalışmasa da).
Ancak şöyle bir durum var ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok, mesela m3u nedir cloudstream nedir farkı nedir? Bu konularda bir rehber konu ya da video var mıdır?

Merhabalar, forumda ve bu konularda yeniyim. Dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle cloudstream yükleyerek keklikdevam urlsi ile eklentileri indirdim ve çok memnun kaldım(Bazıları çalışmasa da).
Ancak şöyle bir durum var ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok, mesela m3u nedir cloudstream nedir farkı nedir? Bu konularda bir rehber konu ya da video var mıdır?
Bu konularda bir fikir edinmek için önce arama motorlarından genel bir bilgi edinmenizi öneririm, sonrasında çözemediğiniz kısımlar için daha kolay yardım alabilirsiniz.

iyi gunler 4 turk pop diye bir kanal varmış m3u8 linki varmi acaba? bir uygulamada gördum turkçe muzik veriyor

iyi gunler 4 turk pop diye bir kanal varmış m3u8 linki varmi acaba? bir uygulamada gördum turkçe muzik veriyor
4turkpop h-ttps://cdn-4turkpop.yayin.com.tr/4turkpop/4turkpop/playlist.m3u8
yansıma tv müzik h-ttps://hls.goodgame.ru/hls/214752.m3u8

Konudan biraz uzak olacak ama m3u nedir. Ve nerde kullanmamız gerek. Yani hangi uygulamada nere yazmamız lazım

yayın linkını listelerinize eklıyebilirsiniz
cine6 max hd
h-ttps://hls.goodgame.ru/hls/214750.m3u8 kanal10 film ve dizi kanalı yeni kanal
h-ttps://hls.goodgame.ru/hls/214752.m3u8 yansıma tv müzik kanalı 80 ler 90lar
Bu mesajları yazarken h Yi ayırmadan yazarsanız çok sevinirim kopyala yapıştır yapmak daha kolay olacaktır 💪

Konuyu görüntüleyenler

Geri