(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

trt 1 işini de çözüyor o zaman bncnnct tod çözüyorsa?
beinconect yurtdişına kapatılmıştı üç yıl önce ve çok araştırdım internet hızım 50 ve vpn çalıştırdığımda 43 kadar düşüyor hızı ama üç yıldır bu vpneyi kullanıyorum çok güzel işimi fazlasıyla görüyor her vpneyi test ettim ama hiç birinden randıman alamadım Avustralia oturumundan Türkiye lokasyonu güzel çalışıyor gurbette yaşayan arkadaşlara bu vpnyi tercih ederim Hayırlı Bayramlar

Ntflix, Disney, Prime, Tv+, Tabii zaten ücretli uygulamlar. Bunların dışında Cloudstream, nuvio. İptv olarak bir çok farklı versiyon kullandım, Xciptv, Ultra XP Player vb. Şu an ücret verip aldığım Ultimate Play List Loader Pro. kullanıyorum. Ama her m3u yu açan televizo oldu. Bunların dışında Netfly, Güneş DNS, Lenkeyboard, tarayıcı kullanıyorım. Ayrıca Güneş tv-beleştv-futv-mertstreamtv-byebyedpi zaman zaman kullandığım diğer uygulamalar. Ama asıl tvbox için olması gereken iki uygulama var. Biri atvtools, diğeri tvquick aktions. Her ikisini de satın aldım. Google playden orjibal kullanıyorum modlu değil. Çünkü fiyatları zaten çok uygun ve sınırsız. Zaten telefona güvenlik nedeniyle google play dışında uygulama yüklemem. Atvtools telefona kuruluyor.

Son düzenleme:
Ntflix, Disney, Prime, Tv+, Tabii zaten ücretli uygulamlar. Bunların dışında Cloudstream, nuvio. İptv olarak bir çok farklı versiyon kullandım, Xciptv, Ultra XP Player vb. Şu an ücret verip aldığım Ultimate Play List Loader Pro. kullanıyorum. Ama her m3u yu açan televizo oldu. Bunların dışında Netfly, Güneş DNS, Lenkeyboard, tarayıcı kullanıyorım. Ayrıca Güneş dns-beleştv-futv-mertstreamtv-byebyedpi zaman zaman kullandığım diğer uygulamalar. Ama asıl tvbox için olması gereken iki uygulama var. Biri atvtools, diğeri tvquick aktions. Her ikisini de satın adım. Google playden orjibal kullanıyorum modlu değil. Çünkü fiyatları zaten çok uygun ve sınırsız. Zaten telefona güvenlik nedeniyle google play dışında uygulama yüklemem. Atvtools telefona kuruluyor.
Atv tools ne işe yarıyor dostum

atvTools, Android TV'nizi akıllı telefonunuzdan (veya tabletinizden) kolayca yönetmenizi sağlayan işlevsel bir mobil uygulamadır. Cihazınıza uygulama yükleme, dosya yönetimi ve sistem kontrolleri gibi işlemleri kablosuz olarak yapmanıza olanak tanır.

atvTools, Android TV'nizi akıllı telefonunuzdan (veya tabletinizden) kolayca yönetmenizi sağlayan işlevsel bir mobil uygulamadır. Cihazınıza uygulama yükleme, dosya yönetimi ve sistem kontrolleri gibi işlemleri kablosuz olarak yapmanıza olanak tanır.
Send files to tv daha iyi değil mi

evet oda güzel kablosuz, hızlı ve kolay bir şekilde dosya göndermek için kullanılan en başarılı araçlardan biridir

Yeni bulduğum film dizi uygulamasını tavsiye ederim konusunu açtım

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Atv tools ne işe yarıyor dostum
Atvtools send to files vb den çok daha iyi ve yanında başka özellikleri de var. Sadece dosya göndermiyorsun, direk tvboxı yönetiyorsun. Telefondan tvboxa uygulama göndermeden direk kurup kaldırabilirsin. Ama asıl klavye özelliği, kopyala yapıştır veya yaz direk tvboxa gönder. Uzun linkleri yazma sorunu ortadan kaldırıyor. Keza erişebilirlikte aktif olmayan bazı uygulamaları uygulama üzerinden kurup veya izinlerine müdehale edip sorunları çözebiliyorsun. Cihazdan silemediğin uygulamakarı deaktif edebiliyorsun. Mouse gibi yada kumanda gibi kullanabiliyor uygulamaları açabiliyorsun. Ayrıca çoklu ne istersen cihaza gönderim yapabiliyorsun. Ekran kaydı alabiliyor, tvboxa yeniden başlat veya kapatma yapabiliyorsun. Cihazın özelliklerini görebiliyorsun. Ekran yansıtma yapabiliyorsun. Özelliklerinden bir iki görüntü atayım.52299.jpg52301.jpg52303.jpg

Son düzenleme:
Atvtools send to files vb den çok daha iyi ve yanında başka özellikleri de var. Sadece dosya göndermiyorsun, direk tvboxı yönetiyorsun. Telefondan tvboxa uygulama göndermeden direk kurup kaldırabilirsin. Ama asıl klavye özelliği, kopyala yapıştır veya yaz direk tvboxa gönder. Uzun linkleri yazma sorunu ortadan kaldırıyor. Keza erişebilirlikte aktif olmayan bazı uygulamaları uygulama üzerinden kurup veya izinlerine müdehale edip sorunları çözebiliyorsun. Cihazdan silemediğin uygulamakarı deaktif edebiliyorsun. Mouse gibi yada kumanda gibi kullanabiliyor uygulamaları açabiliyorsun. Ayrıca çoklu ne istersen cihaza gönderim yapabiliyorsun. Ekran kaydı alabiliyor, tvboxa yeniden başlat veya kapatma yapabiliyorsun. Cihazın özelliklerini görebiliyorsun. Ekran yansıtma yapabiliyorsun. Özelliklerinden bir iki görüntü atayım.Ekli dosyayı görüntüle 26067Ekli dosyayı görüntüle 26068Ekli dosyayı görüntüle 26069
Deneyeceğim hocam saolasin

Merhaba, yaklaşık 15 gündür Hdobox’ı izleyemiyorum. Arayüz güncel olarak açılıyor, ancak film/dizileri açmıyor. Yüklenemedi uyarısı çıkıyor. Android Tv, tablet ve İos versiyonlarında ve ayrıca VPN ile denedim. Sonuç aynı, bilgisi ve çözüm önerisi olan varmı acaba?

Merhaba, yaklaşık 15 gündür Hdobox’ı izleyemiyorum. Arayüz güncel olarak açılıyor, ancak film/dizileri açmıyor. Yüklenemedi uyarısı çıkıyor. Android Tv, tablet ve İos versiyonlarında ve ayrıca VPN ile denedim. Sonuç aynı, bilgisi ve çözüm önerisi olan varmı acaba?
Uygulamada genel bir sorun var, sadece siz yaşamıyorsunuz. Ne zaman düzeltilir belli değil.

Forumda konusu var zaten arama yerine yazarsan oradan daha iyi yardımcı olurlar suan sorun var geliştiriciye mail atmışlar güncelleme gelecekmiş

Geri