(Yardımlaşma) Herkes Cihazlarında Kullandığı Uygulamaları Yazabilir mi? (Tv, Box, Stick)

TheLastOne

Müdavim
Puan 180
Çözümler 0
@TheLastOne
Arkadaşlar selam daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum arama yaptım ama göremedim böyle bir konu varsa modlardan ricam konuyu kapatabilirler.

Herkes cihazlarında kullandığı uygulamaları yazabilir mi? Kimler Hangi Uygulamaları cihazlarında kullanıyor (android tv, box, stick vs.) farketmez maksadım bilmediğimiz güzel uygulamalar varsa yararlanmak bizde indirip deneyebiliriz. Ben kendi televizyonumdaki uygulamalar ile başlıyorum.

NOT : Hangi uygulama ne işe yarıyor açıklamasınıda yazarsanız sevinirim.

1) Hi Browser (Basit Arayüze Sahip Tv Destekli Akıcı Çalışan Bir İnternet Tarayıcısı)

İndir :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

1000001662.webp

2) Dosya Yöneticisi (Adındanda Anlaşıldığı Üzere Cihazdaki Dosyaları Erişmek İçin Gerekli Program)

İndir :

1000001663.webp

3) Fast Task Killer (Android Tv Destekli Bir Sonlandırma Uygulaması Cihazınız Kasıyorsa Arka Planda Çalışan Uygulamaları Durdurup Raminizi Rahatlatabilirsiniz. Uygulamanın Çalışması İçin TvQuickActions Programından Kumandanıza Komut Olarak Atamalısınız)

1000001664.png

4) TvQuickActions (Kumandanıza Kısa Yol Tuşları Atama Uygulaması. Kumandanızı daha fonksiyonlu çalışmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin seçtiğiniz bir tuşa atama yaparak iki kez dokunup ekran görüntüsü almasını sağlayabilirsiniz yada seçtiğiniz bir ugulamayı direk acabilirsiniz.)

İndir:

1000001665.webp

5) RecTv ve İnatTv (Film, Dizi, Tv Kanallarını İzlemek İçin Bu İki Uygulamayı Kullanıyorum Bilmeyen Yoktur Zaten)

1000001666.jpg

6) Projectivy Launcher (Yine Bu Programıda Bilmeyen Yoktur Android Cihazlar İçin En Fonksiyonlu Ana Ekran Başlatıcılarından Biri. Kullanımı Kolay ve Sistemi Yormuyor)

İndir:

1000001667.jpg

7) Watch Buddy (Bugün bu forumdan görüp indirdiğim harika bir uygulama. Party yaparak topluca icerik izleyebiliyorsunuz. Canlı olarak içeriği izlerken sohbet edebilir ve içeriğe arkadaşlarınızı çağırabilirsiniz. En güzel yanıda türkiyede ne kadar popüler film dizi izleme sitesi varsa içeriklerine guncel olarak bu uygulamadan erişip izleyebiliyorsunuz)

İndir:

1000001668.webp

8) Send Files To TV ( Tv ve Telefon Arasında Tek Tıkla Dosya Alışverişi Yapma İmkanı Sunuyor Ayni Zamanda Tv'den Telefonada Dosya Gönderebilirsiniz Basit Arayüz ve Oldukça Kullanışlı Bir Transfer Uygulaması)

İndir:

1000001674.jpg

Ekli dosyalar

• 1000001666.jpg
    1000001666.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
2) Dosya Yöneticisi (Adındanda Anlaşıldığı Üzere Cihazdaki Dosyaları Erişmek İçin Gerekli Program)

İndir :
5) RecTv ve İnatTv (Film, Dizi, Tv Kanallarını İzlemek İçin Bu İki Uygulamayı Kullanıyorum Bilmeyen Yoktur Zaten)
Bunları bende kullanıyorum, bunların dışında
1- Nuvio ( Film-Dizi izleme uygulaması )

nuvio.jpg
2- Televizo ( IPTV Player uygulaması )
televizo.jpg
İndirme bağlantısı:

3- Beleş Tivi ( Forumda konusu mevcut )
4- Atak Tv (Forumda konusu mevcut )
5- IPTVsevenler (Forumda Konusu mevcut )
6- Güneş Tv (Forumda Konusu mevcut )
7- Net Tv (Forumda konusu mevcut )
8- Fu Tv ( Forumda konusu mevcut )
Not: Eklediğim görseller temsilidir.

Ekli dosyayı görüntüle 25693
Ekli dosyayı görüntüle 25694
İndirme bağlantısı:

Kendi uygulamamı kullanıyorum IPTVSevenler televizo ve son olarak CloudStream

Güneş TV (alemin kralı diyebiliriz :)
Nuvio
Tflix / hdstreamz / ak47 ( bunlar kardeş benzer uygulamalar tahmin edebileceğiniz üzere )
Netfly ( akıcılık konusunda çok iyi )
Televizo
Ott player stalker Mac adresleri için yeni favorim.

İndirme bağlantısı:

vpn yada dns ile alakalı kullandığınız program yokmu

İndirme bağlantısı:

Hocam ne varsa kurmuşsunuz forumda nuvioo denemek istiyorum yakın zamanda

Domates TV minimalist, kullanıcı dostu ve optimize edilmiş arayüzü ile oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Tam kumanda entegrasyonu sayesinde navigasyon çok akıcı; menü tasarımları ve görsel içerikler ise hem özgün hem de estetik açıdan son derece tatmin edici.

Performans tarafında herhangi bir donma, kasma veya optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım. Uygulama içi (OTA) güncelleme desteği sayesinde sistemin güncel kalması da büyük bir avantaj. Geliştiricinin vizyonunu ve harcadığı emeği tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Bunuda deneyeceğim saolasın.

Açılan konu mükemmel olmuş bende bunların hemen hemen hepsi var yurtdışıda yaşıyorum Türkiye ye VPN ile bağlanmak için hangi pro tavsiye edersiniz sizler hangisini kullanıyorsunuz bulduğum VPN lerin çoğunda ülke olarak Türkiye yok malum M3U linleri bazan sadece Türkiye'de izleme oluyor

Açılan konu mükemmel olmuş bende bunların hemen hemen hepsi var yurtdışıda yaşıyorum Türkiye ye VPN ile bağlanmak için hangi pro tavsiye edersiniz sizler hangisini kullanıyorsunuz bulduğum VPN lerin çoğunda ülke olarak Türkiye yok malum M3U linleri bazan sadece Türkiye'de izleme oluyor
Android Tvlerde Ucretsiz Vpnler Yok Denecek Kadar Az Zaten Lakin Arkadaşların Önerdiği Güneş Dns Deneyebilirsin

Domates TV minimalist, kullanıcı dostu ve optimize edilmiş arayüzü ile oldukça başarılı bir deneyim sunuyor. Tam kumanda entegrasyonu sayesinde navigasyon çok akıcı; menü tasarımları ve görsel içerikler ise hem özgün hem de estetik açıdan son derece tatmin edici.

Performans tarafında herhangi bir donma, kasma veya optimizasyon sorunuyla karşılaşmadım. Uygulama içi (OTA) güncelleme desteği sayesinde sistemin güncel kalması da büyük bir avantaj. Geliştiricinin vizyonunu ve harcadığı emeği tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Domatesi şimdi kurdum gerçekten çok güzel uygulama minimal tasarim kasmayan arayüzü var rectv ve inata gerçekten çok iyi bir alternatif buldum teşekkür ederim.

Uzun zamandır Samsung tablette DOMATES ve TELEVIZO kullanıyorum. Son derece memnunum.

Wave iptv player - Tivimate - Televizo - Net TV - Downloader - VLC - Dosya Yöneticisi - Tevegram - MX player Pro - projectivy Launcher - Cx Dosya Gezgini - Güneş DNS - Güneş TV - Atak TV - Beleş TV - BrowseHere web tarayıcı (Not:wave iptv ile Tivimate uygulamalarını Downloader 250931 kodu ile indirdim)

Wave iptv player - Tivimate - Televizo - Net TV - Downloader - VLC - Dosya Yöneticisi - Tevegram - MX player Pro - projectivy Launcher - Cx Dosya Gezgini - Güneş DNS - Güneş TV - Atak TV - Beleş TV - BrowseHere web tarayıcı (Not:wave iptv ile Tivimate uygulamalarını Downloader 250931 kodu ile indirdim)
Ağır Iptvcisin galiba

bende bu uygulamayi kullaniyorum wars tv sinema belgesel spor gibi herseyi izleye bilirsiniz.https://www.mediafire.com/file/z92aqd74pm1y7ux/warstv(18.0).apk

arkadaslar bende bu apkyi kullaniyorum flim belgesel spor izleyebilirsiniz

İnat-rec -cloudstream-dashboard launcher-güneş tv-octohide vpn-warp dns-nettv-atak tv-domino tv-domates tv-one player-browser here tarayıcı-dezor-televizo iptv-xplore dosya yöneticisi-watchbuddy-sansar-gpik-tompik-eset smart security-fctv33-tflix-geesports-rbtv-premier tv-smarttube-new pipe-falcon cast-vivox-futv-netv gold

Geri