Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba size de.Öncelikle herkesin emeğine ve bilgisine sağlık arkadaşlar bı konuda yardımcı olursanız sevinirim Samsung TV'ye ( tizen) televizo programını kurabilirmiyiz şimdiden teşekkür ederim
Rica ederim, size de.Dediğiniz gibi tv süper sorun yok 4k
TV box alacağım mecburen emeğinize sağlık hayırlı sabahlar
Arkadaşlar elimdi neredeyse hiç kullanmadım diyebileceğim x96 air 4 ram 64 rom bir tvbox varEn iyi çözüm TV box , 4 ram 64 rom cihazlara bakın ikiside lazım oluyor ram bol rom bol olunca daha stabil çalışıyor sistem.
Yanlış yere alakasız bir mesaj olmuş ama yine de şöyle yönlendirmek isterim:Arkadaşlar elimdi neredeyse hiç kullanmadım diyebileceğim x96 air 4 ram 64 rom bir tvbox var
inanın bana daha kutusu, faturası bile duruyor, satmayı düşünüyorum ilk fırsatta fotoğraflarıyla birlikte diğer bilgileri de eklerim..
Kardeşim kusuruma bakma, inan bana konuyu okurken aklıma geleni yazmış bulunmuşum özür dilerim...Yanlış yere alakasız bir mesj olmuş ama yine de şöyle yönlendirmek isterim:
İkinci El - Sinetech Forum
Burayı kullanmanızı tavsiye ederim. İlgilenenler olacaktır mutlaka.
Samsungun sadece tizeni değil pişmanlık,ekranıda..Ben 3 yılda 55 inçlik attım çöpe.4. Yılı 60 inçlikte gitmeye başladı altlardan.Digerini atınca sony android almıştım.Kuruluma gelen eleman,diğerinide atacaksınız.Hiçbir samsung 10 yıl dayanmaz ama sonynin ömür boyu ekran sorunu olmaz dedi.Kaynpeder 5 yılda 2 samsung attı çöpe.Parlaklığına aldandık.Sony ile kıyaslanamaz.Sony bambaşka birşey.Androitide çok hızlı.Teşekkür ederim tizen pişmanlıktır keşke android alsaydım televizyonu ama bu konulardan pek anlamıyorum teşekkür ederim ilginiz için
cihaz için satış linki rica ediyorum soran bir arkadaş vardı incelesin baksın @egemenArkadaşlar elimdi neredeyse hiç kullanmadım diyebileceğim x96 air 4 ram 64 rom bir tvbox var
inanın bana daha kutusu, faturası bile duruyor, satmayı düşünüyorum ilk fırsatta fotoğraflarıyla birlikte diğer bilgileri de eklerim..