yapay zekaya yaptırdığım m3u editör

deryayolcu

Üye
Konular
11
1
dosya indirme linki

şifre sinetech
virustotal

Yapay zekâ ile 2-3 saat içinde yaptığım bir Python dosyası. Normalde .py olarak paylaşacaktım fakat çoğu pip eklentisi bilgisayarınızda olmayacağı için hata verecekti, bu yüzden .exe'ye çevirdim. Test edenler hata ve isteklerini belirtirse sevinirim.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    39.6 KB · Görüntüleme: 160
  • 3.png
    3.png
    47.1 KB · Görüntüleme: 111
  • 4.png
    4.png
    51 KB · Görüntüleme: 102
  • 5.png
    5.png
    54 KB · Görüntüleme: 95
  • 6.png
    6.png
    207.8 KB · Görüntüleme: 131
Başarılı

Çok taze olduğu ve geliştireceğini düşünerek takılma sorunlarına takılmayarak emeğine sağlık diyorum❤️

Güzel bir çalışma yapmışsınız. Py dosyasını verirseniz daha da geliştirilebilir hale getirebiliriz. Android versiyonu, daha profesyonel görünümlü,takılma sorunu için paralel tarama vs.
Ekli dosyayı görüntüle 11744
dosya indirme linki

şifre sinetech
virustotal

Yapay zekâ ile 2-3 saat içinde yaptığım bir Python dosyası. Normalde .py olarak paylaşacaktım fakat çoğu pip eklentisi bilgisayarınızda olmayacağı için hata verecekti, bu yüzden .exe'ye çevirdim. Test edenler hata ve isteklerini belirtirse sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 11744
dosya indirme linki

şifre sinetech
virustotal

emeğine sağlık ustam güzel olmuş

Konu sahibi veya @UmitM0d hocam, py dosyasını hangi araçla exe çeviriyorsunuz, ben birkaç kez pyinstaller ile denedim ama virustotal bu sefer virüs buluyor çözemedim, konu sahibinin programında bulunmamış mesela, hangi yöntemle exe yapıldı ?

Konu sahibi veya @UmitM0d hocam, py dosyasını hangi araçla exe çeviriyorsunuz, ben birkaç kez pyinstaller ile denedim ama virustotal bu sefer virüs buluyor çözemedim, konu sahibinin programında bulunmamış mesela, hangi yöntemle exe yapıldı ?
Chatgbt exe çeviriyor zaten

Geri