yapay zekaya hazırlattığım python ile iptv tarama programı için yardım

deryayolcu

Üye
Konular
13
merhaba arkadaşlar yapay zekaya hazırlattığım python kodunu exe ye çevirince şöyle virüstotal sonuçları çıkıyor. bir çok exe ye çevirme sonuçları denedim üç beş aşağı aynı şeyler çıktı. bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar söylerse sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    99.5 KB · Görüntüleme: 795
  • 3.png
    3.png
    107.8 KB · Görüntüleme: 56
  • 4.png
    4.png
    72.4 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.png
    2.png
    120.1 KB · Görüntüleme: 56
onefile mi yoksa ayrı ayrı mı paketleme yaptın hocam ?

Oyla 0
onefile pyinstaller Nuitka cx_Freeze bunlarla denedim hocam. ayrı ayrı bilmiyorum. ama bi tarama programı olduğu için algılayacak diye düşünüyorum. vazgeçtim zaten

Oyla 0
onefile pyinstaller Nuitka cx_Freeze bunlarla denedim hocam. ayrı ayrı bilmiyorum. ama bi tarama programı olduğu için algılayacak diye düşünüyorum. vazgeçtim zaten
Bütün kütüphaneleri exe paketi içine gömdüğü için virüs algılaması çok normal hocam ekstra olarak bilinmeyen bir yayıncı imzası bulunuyor bu da virüs çıkmasına sebep oluyor yani exe paketlemesi yaparken direkt pyinstallerin signature ile imza işlemi gerçekleşiyor büyük şirketlerin ayrı imzaları olur onlar kendi imzalarıyla imzalama yaparlar böylece onlarda virüs gözükmez programları obfuscate etmelerine rağmen virüs taraması hep temiz çıkar demek istediğimi anlamışsınızdır umarım biraz karışık oldu gibi. :)

Oyla 0
teşekkür ederim yorumun için hocam anladım dediklerini ben uygulamayı burada paylaşacaktım. bu şartlar altında paylaşamayacağım için rafa kaldırdım.

Oyla 0

Geri