malumkanalceosu
Üye
- Konular
- 7
Merhaba. Az önce @Sinetech 'in Cine10 v3 haliyle ilgili olan
Ayrıca uygulamalar kısmında C10'u göremedim. İki kez kurdum ama yine de gözükmedi. Hem internet bağlantısı yok hem de uygulama gözükmüyor. Ağı unutup tekrar bağlanmama rağmen sorunum çözülmedi.
Sorun hakkında tahmini olan var mı?
Edit: İnternet sorununu hallettim ama hala uygulama ana ekranda belirmedi. Sidebar Launcher ile girince görebildim. Uygulamayı inceledim ama pek de tutmadım. Film izleme sitelerini kullanması zor, KekikAkademi'nin çözümü daha iyi o konuda. Maç yayınını tam ekran yapamadım, muhtemelen benim beceriksizliğimdir o. Son kullanıcı için hala yolu var bence.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
izleyip kurdum ancak kurulum sonrası wifi bağlantımda sorun yaşadım. Bağlı olan wifi'da "internet yok" yazıyor. Halbuki diğer cihazlarım internete girebiliyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl düzeltebilirim?Ayrıca uygulamalar kısmında C10'u göremedim. İki kez kurdum ama yine de gözükmedi. Hem internet bağlantısı yok hem de uygulama gözükmüyor. Ağı unutup tekrar bağlanmama rağmen sorunum çözülmedi.
Sorun hakkında tahmini olan var mı?
Edit: İnternet sorununu hallettim ama hala uygulama ana ekranda belirmedi. Sidebar Launcher ile girince görebildim. Uygulamayı inceledim ama pek de tutmadım. Film izleme sitelerini kullanması zor, KekikAkademi'nin çözümü daha iyi o konuda. Maç yayınını tam ekran yapamadım, muhtemelen benim beceriksizliğimdir o. Son kullanıcı için hala yolu var bence.
Son düzenleme: