Yandex 1 aylık Tod üyeliği veriyor

Öncelikle bir adet todtv üyeliği gerekiyor.
Yeni üye olurum kodu alayım derseniz paket satın almak zorundasınız.

Eğer üyeliğiniz varsa;
Cep telefonundan Chrome tarayıcısıyla ilk mesajdaki linki açın ve Hemen İncele'ye basın.
Sonra Chrome arama motorunu Yandex ile değiştirmeniz istenenecek onu yapın "İleri" gelecek ekrana.
Sonra adres çubuğuna yandex yazıp tamam deyin açılan sayfada Bonus mesajı görünecek.
Ona tıklayıp telefon numarası girdikten sonra onay kodu ve arkasından da (benim için 5 saniye sürdü) kupon kodu mesajı gelecek.

Artık üyeliğinizin olduğu todtv hesabınıza giriş yapıp kupon-kodu sayfasına girerek gelen mesajdaki kodu girmeniz yeterli olacak.

Yalnız kodu girmeden önce hesabınızda hangi takım ayarlı ona bakın. Otomatik olarak o takıma özel tanımlanıyor çünkü hediye.

Bende daha önce Digitürk üyeliği vardı, tod a girince BeinConnect üzerinden girişe yönlendiriyor. maç yayınını açmak istediğim de "bir hata oluştu" deyip açmıyor.
Yayinin acilmasi için maçın başlaması mi gerekiyor anlamadım. Daha önce kullanmadım. Nette de bilgi goremedim.

Bende daha önce Digitürk üyeliği vardı, tod a girince BeinConnect üzerinden girişe yönlendiriyor. maç yayınını açmak istediğim de "bir hata oluştu" deyip açmıyor.
Yayinin acilmasi için maçın başlaması mi gerekiyor anlamadım. Daha önce kullanmadım. Nette de bilgi goremedim.
Evet. Hesaba giriş yapılabilir ücretsiz TV kanalları izlenebilir ama maç yayınından yaklaşık bir buçuk saat önce başlar yayın aboneliğe özel. Yani taraftar paketi ise.

20:00 maçı için 18:30'da başlar gibi.

Evet. Hesaba giriş yapılabilir ücretsiz TV kanalları izlenebilir ama maç yayınından yaklaşık bir buçuk saat önce başlar yayın aboneliğe özel. Yani taraftar paketi ise.

20:00 maçı için 18:30'da başlar gibi.
Maça 10dk var açılmıyor, Digitürk u ariyorum herkes bir baskasina bağlıyor, en son telefon kapanıyor. İşi çorba etmişler. 😊

Bir türlü yayına giremedik.

Maça 10dk var açılmıyor, Digitürk u ariyorum herkes bir baskasina bağlıyor, en son telefon kapanıyor. İşi çorba etmişler. 😊

Bir türlü yayına giremedik.
Android cihazdan deniyorsanız uygulama açmaz bu şekilde bir üyelik ise.
Cihazdaki tarayıcı ile açın. Ben browser adlı tarayıcı ile izliyordum çünkü üyelik android box cihazlarda oynatmaya izin vermiyordu.

Android cihazdan deniyorsanız uygulama açmaz bu şekilde bir üyelik ise.
Cihazdaki tarayıcı ile açın. Ben browser adlı tarayıcı ile izliyordum çünkü üyelik android box cihazlarda oynatmaya izin vermiyordu.
Android telefonla deniyorum tod ve BeinConnect üzerinden kayıt görünmüyor. Bir de tarayıcıdan deneyeyim.

Süresi bitmiş aktif olmadı o yüzden halbuki todd kodu gelmişti

Başka kampanyalar var mı buna benzer ücretsiz şekilde?

Geri