Yan panel

İkiside aynı panel.vpn ile yukleme yapıyorum ama kanallar acilmiyor.anlayan bir arkadaş bakabilir m
Denediğin hesap aktif olmayabilir, ona dikkat ediyor musun?
Bazı panellerde hesap süresi bitince silinmeyip "Disabled/Expired" olarak bırakılabiliyor.
Bu durumda listeyi almada sorun olmayabiliyor fakat kanalları açarken de hesap aktif olmadığı için hata veriyor.
Özellikle bir hata kodu alıyorsan onu yaz, ona göre çözüm arayalım.

Denediğin hesap aktif olmayabilir, ona dikkat ediyor musun?
Bazı panellerde hesap süresi bitince silinmeyip "Disabled/Expired" olarak bırakılabiliyor.
Bu durumda listeyi almada sorun olmayabiliyor fakat kanalları açarken de hesap aktif olmadığı için hata veriyor.
Özellikle bir hata kodu alıyorsan onu yaz, ona göre çözüm arayalım.
Hayır hesabın kullanım süresi devam ediyor ondan yana bir sorun yok

İki farklı hesap var ikisi de aynı yükleme oluyor VPN ile ancak kanallar açılmıyor

İki farklı hesap var ikisi de aynı yükleme oluyor VPN ile ancak kanallar açılmıyor
Edit: Şimdi aktif bir hesap buldum aynı şeyi ben de yaşadım, hesaplara ip ya da isp kilidi eklemiş olabilirler.
Eğer durum buysa ben yapacak bir şey yok diyip uğraşmamayı tercih ederim, çünkü bu durumda ne yapılacağı hakkında pek fikrim yok.

MAC adresi üzerinden mi, bağlanmaya çalışıyorsun?
Özelikle üstteki adres VPN'siz Türkiye'de asla çalışmaz. Çok sıkıntılı bir Panel'dir.

Ayrıca, ülke seçer o panel. :)

Edit; Bazı panelleri açmak için VPN ile doğru ülkeyi bulmak lazım; Yoksa VPN bile kâr etmez.
Bu da foruma küçük bir katkım olsun. Bilmeyen çok kişi vardır. :)

Son düzenleme:
Octohide VPN İtalya çalıştırıyor bilginiz olsun

Bazende kullandığınız iptv playerden kaynaklanıyor.ultimate iptv playlistin açtığını tivimate açmıyor veya tam tersi.

Konuyu görüntüleyenler

Geri