Öneri Yan panel tarama istekleriniz.

yardımcı olabilir misiniz
Hediye url ile birlikte vereyim
Kod:
http://narutiptv.xyz:8080/get.php?username=yuksel5608042&password=TbaNhNRBhTmW&type=m3u_plus
Gerçek Url: narutiptv.xyz:8080     Durum: Active    İlk tarih: 19.3.2022 11:24:10     Son tarih: 19.3.2026 11:24:10    Akt baglantı: 1     Mak baglantı: 1     Formatlar: "m3u8","ts","rtmp"

Merhaba çoğu DNS patlamış buda patladı yan panelini ögrenebilirmiyim
Aktif çalışıyor ban yemişsin
Kod:
http://juckca.dynu.net:8080/get.php?username=Cafer0892&password=BydVJPNjtd&type=m3u_plus
Gerçek Url: juckca.dynu.net:8080     Durum: Active    İlk tarih: 1.1.1970 00:00:00     Son tarih: 20.7.2025 15:16:13    Akt baglantı: 1     Mak baglantı: 1     Formatlar: "m3u8","ts"

Aktif çalışıyor ban yemişsin
Kod:
http://juckca.dynu.net:8080/get.php?username=Cafer0892&password=BydVJPNjtd&type=m3u_plus
Gerçek Url: juckca.dynu.net:8080     Durum: Active    İlk tarih: 1.1.1970 00:00:00     Son tarih: 20.7.2025 15:16:13    Akt baglantı: 1     Mak baglantı: 1     Formatlar: "m3u8","ts"
ban yemiş olabilir bu titan panel hiç sevmediğim bir panel millet neden buna ısrarla gidiyor anlamadım guek panel olsa derim güzel panel titan çok iyi değil bana göre bu arada link çalışıyor ban yemiş olmalı titanın en iyi yaptığı şey ban atmak :)

ban yemiş olabilir bu titan panel hiç sevmediğim bir panel millet neden buna ısrarla gidiyor anlamadım guek panel olsa derim güzel panel titan çok iyi değil bana göre bu arada link çalışıyor ban yemiş olmalı titanın en iyi yaptığı şey ban atmak :)
h ttp://hsynd.xyz:8080/bu panel titani cebinden cikartir
h ttp://funmax.xyz:8080/bu panelde titani cebinden cikartir
Not=bu benim gorusum herkesin gorusune saygim var birilerini methedip goge cikartip birilerini asalamak degil amacim herkese iyi forumlar.

evet çok yanı var ama sorgulamada aktif olarak bu geldi
sizin verdiğinizi test etim oda aktif

benimde görüşüm gueki kullandım hiç beğenmedim titan her türlü seçeneğiyle benim için en iyi 3 4 panelden biridir o dediği panelleri bence çebinden çıkarır vera 3b filan onlarda kaliteli paneller onlar desenesiz yarışır derim bu benim görüşüm usta

benimde görüşüm gueki kullandım hiç beğenmedim titan her türlü seçeneğiyle benim için en iyi 3 4 panelden biridir o dediği panelleri bence çebinden çıkarır vera 3b filan onlarda kaliteli paneller onlar desenesiz yarışır derim bu benim görüşüm usta
doğru diyorsun parayla alır isen bizler hep kaçak titan burnundan kıl aldırmıyor dakika başı dns değiştiriyor

Reis guek panel 1-2 saatlik test veriyor bildiğim kadarıyla. mail adresine 2 adet adres yolluyor , ben oradan alıp tarama yapmıştım :)
ben de aldım test için sadece bi işe yaramıyor bende 2033 e kadar olan bir şifrem var 7 ay kullandım sonra dns değiştirdi bulamıyorum

ne yalan söyleyeyim bu sene maçların yüzde 90ını televizyondan titan iptvden izledim o yüzden bende yeri ayrıdır bu arada lideroyuncu o verdiğin dns çakma guektv eski adı kalitetv dnssi guek iptv dns değiştirdi kimse bulamıyor usta bende de 5 6 tane userpass var elimde kaldı usta

Geri