Öneri Yabancı maç kanalları. Timstreams

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tek başlık açıp tek tek alt alta yazsan gereksiz çok başlık oluyor
kardeş demin mehmet isimli hiç bir işe yaramayan bir m3u yapan aylardır ekranı işgal eden adam da söyledi aynı şeyi. Benim de daha kolayıma gelir dediğin şekilde yapmak fakat aramalarda çıkmıyor başkası paylaşırsa mükerrer olacak. bakan adamı yoracak. Burada daha önce paylaşılmamış efsane siteler paylaşıyorum herkes yorum yapıyor. Bu paylaştıklarımın daha iyisini bulun dükkanı kapatacağım.

kardeş demin mehmet isimli hiç bir işe yaramayan bir m3u yapan aylardır ekranı işgal eden adam da söyledi aynı şeyi. Benim de daha kolayıma gelir dediğin şekilde yapmak fakat aramalarda çıkmıyor başkası paylaşırsa mükerrer olacak. bakan adamı yoracak. Burada daha önce paylaşılmamış efsane siteler paylaşıyorum herkes yorum yapıyor. Bu paylaştıklarımın daha iyisini bulun dükkanı kapatacağım.
tamam nasıl istersen istersen 30 tane aç ama forum kuralları gereği sanırım bu kadar aynı başlık açarsan moderatör de aynısını yazar varsa bunu text olarak da paylaş görenler görüp kullanır arada güncellersin mesajı devam eder gerisi senin kararın

Hocam dükkanı açmadan önce vitrine bir şeyler koyunda , ne sattığınızı bilelim. Bir tane link koymuşsunuz iki kelime açıklama yazmamışsınız. Sarı çizmeli mehmet ağa sizin ki. Bir de insanlara aleni itham da bulunmayın.

Hocam dükkanı açmadan önce vitrine bir şeyler koyunda , ne sattığınızı bilelim. Bir tane link koymuşsunuz iki kelime açıklama yazmamışsınız. Sarı çizmeli mehmet ağa sizin ki. Bir de insanlara aleni itham da bulunmayın.
1)3300 tepkime puanınız var 65 konu açmışsınız ilk açıldığından beri forumdayım bir tane konunuza bakmadım.
2)Başlık çok net
3)Aleni ithamda bulunan yok fakat siz bulunuyorsunuz şu an

tamam nasıl istersen istersen 30 tane aç ama forum kuralları gereği sanırım bu kadar aynı başlık açarsan moderatör de aynısını yazar varsa bunu text olarak da paylaş görenler görüp kullanır arada güncellersin mesajı devam eder gerisi senin kararın
hocam çok fazla bu işlere zaman harcamam, m3u olsa zaten öyle yapardım çünkü sürekli patlama riski var fakat siteler korumalı uzun ömürlü.

1)3700 tepkime puanınız var 65 konu açmışsınız ilk açıldığından beri forumdayım bir tane konunuza bakmadım.
2)Başlık çok net
3)Aleni ithamda bulunan yok fakat siz bulunuyorsunuz şu an
Üye olmak için bu tarihi mi beklediniz ''22 Haziran 2025'' Açtığım konulara bakıp bakmamanız zerre umrum da değil. Ayrıca 3700 değil 3269.

Üye olmak için bu tarihi mi beklediniz ''22 Haziran 2025'' Ayrıca sizin açtığım konıulara bakıp bakmamanız zerre umrum da değil.
Hocam senin yaşın kadar benim burada üyelik hesabım var. Umrunda olup olmaması da benim umrumda değil. başlık altında kafa ütüleme işine bak

Birbirinden farklı olan, aynı içeriğe sahip olmayan her link için tek tek konu açabilirsiniz. Bunda sorun yok. Ama konu içeriğine sadece link eklenerek bırakılmaz. Konu içeriğinde açıklayıcı metin olmalı. İnsanlar ne ile karşılaşacağını bilmeli. Forum kurallarında yazıyor: Forum Kullanım Kuralları

İkincisi insanlar sizi güzelce uyarmış. Tepki göstermenize ve gereksiz polemik yaratmanıza gerek yok. Tartışmayı uzatmayınız, konu içeriğini düzenleyiniz.
İyi forumlar.

@tekkan @dacunha10 lütfen tartışmayı uzatmayınız. Cevap vererek ortalığı alevlendirmek yerine RAPOR tuşunu kullanmanız yetiyor. Gerekeni zaten biz yaparız.

Birbirinden farklı olan, aynı içeriğe sahip olmayan her link için tek tek konu açabilirsiniz. Bunda sorun yok. Ama konu içeriğine sadece link eklenerek bırakılmaz. Konu içeriğinde açıklayıcı metin olmalı. İnsanlar ne ile karşılaşacağını bilmeli. Forum kurallarında yazıyor: Forum Kullanım Kuralları

İkincisi insanlar sizi güzelce uyarmış. Tepki göstermenize ve gereksiz polemik yaratmanıza gerek yok. Tartışmayı uzatmayınız, konu içeriğini düzenleyiniz.
İyi forumlar.
Hocam başlık çok net. benim yapabileceğim maks bu konuyu kilitleyin kaldırın vesaire çok da umrumda değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri