Xiaomi tv box 2 nesil

Kenanerg

Üye
Konular
2
Merhabalar arkadaşlar Mi tv box 2 nesil kullanıyorum hafızası için usb flaş bellek kullanıyorum 128 gb takılı olduğu halde görmüyor usb hızı 3.0 çoklayıcıda 3.0 başka bir şey takıyorum örneğin fareyi görüyor ne yapabilirim flaş belleği görmesi için ve ışıklı mini toucpad klavye kullanıyordum 2 gün öncesine kadar şarja takıyorum şarj ışığı yanıyor mavi ışık hiç yanmıyor turuncu ışık ise çok sönük bir şekilde yanıyor ama tv boxu görmüyor acaba yalnış tuşlaramı bastım klavye toucpad kendini mi kilitledi hiç bir tuşu touchpadi aktif olmuyor lütfen çok rica ediyorum yardımcı olabilir misiniz

Sanırım probleminiz çoğaltıcı kaynaklı. aşırı güç tüketen ürünleri tanımıyor.bildiğim kadarı ile cihazın usb çıkışı 3.0 diil 2.0 dır.Yani 3.0 cihaz da bağlasanız 2.0 çalışacaktır.Tahminimce de 500mah usb çıkışı besleme vardır maximum.bu da birden fazla cihazı beslemeye yetmiyor.
Piyasadaki ucuz çoğaltıcılar ne yazıkki bu problemi yaratabiliyor. önerim harici güç ile beslenebilen bir çoğaltıcı edinmeniz.
örnek olarak buraya resimlerini ekliyorum.
110000008623318110000008623319

Merhabalar cevabınız için çok teşekkür ederim ama sizin attığınız resimleri arattırdım usb 2.0 bendeki 3.0 olduğundan dolayı minim çoklayıcıda öyle 3.0 yinede bu görselini paylaştığınız ürünün linkini benimle paylaşabilir misiniz acaba

Daha ucuzu da olablir, artık herkes tuttuğunu öpüyor

Geri