Öneri Xiaomi Stick 4K 2.Nesil(Yeni Cihaz)

SpaceX

Üye
Konular
5
Ben xiaomi stick 4K cihazı çok seviyorum ve herkesede tavsiye ediyorum.Ama şimdi 2. nesil çıkmış ve hemen aldım.Xiaomi Türkiyede fiyatı 2999 tl.Ben bu cihazda fiyata bakmam,seviyorum.Denemek içinde gorür görmez aldım.Bunun farkı google tv(hiç sevmesemde🤧)Ayrıca wifi 6 ile geliyor ve diğer cihaza göre cpu nun %80 daha hızlı olduğu iddia ediliyor.Birkaç güne deneyip yorumunu yazarım.Ama kötü olacağını hiçsanmıyorum.Ben xiaominin tüm cihazlarını seviyorum sadece android boxlar değil..Tornavidası,mesh sistemi,wifi dağıtıcı,şarjlı kompresör,tabletine kadar var.Televizyonunuda alacağım inşallah🙏

Linki aşağıda

Son düzenleme:
Ben xiaomi stick 4K cihazı çok seviyorum ve herkesede tavsiye ediyorum.Ama şimdi 2. nesil çıkmış ve hemen aldım.Xiaomi Türkiyede fiyatı 2999 tl.Ben bu cihazda fiyata bakmam,seviyorum.Denemek içinde gorür görmez aldım.Bunun farkı google tv(hiç sevmesemde🤧)Ayrıca wifi 6 ile geliyor ve diğer cihaza göre cpu nun %80 daha hızlı olduğu iddia ediliyor.Birkaç güne deneyip yorumunu yazarım.Ama kötü olacağını hiçsanmıyorum.Ben xiaominin tüm cihazlarını seviyorum sadece android boxlar değil..Tornavidası,tabletine kadar var.Televizyonunuda alacağım inşallah🙏

Linki aşağıda

Eski cihaz ile kıyaslama yaparsan sevinirim hocam. Bende ilk çıkan stick var. 1080P olan. Yavaştan beni değiştir demeye başladı gibi :)

İşlemci olarak büyük ihtimal Mi box gen3 ile aynıdır, ya da 905y5m'dir. Gpu zaten iyi; lakin, 2/8 gb nedir anlamak zor. Hele hele google arayüzünü kullanan cihazlar da 4gb ram ''zorunlu'' iken, depolamayı da 8gb tutmak, tam Xiaomi'ye yakışır bir durum olmuş.

Yine de bize hayırlı olsun demek düşer. Hayırlı olsun @SpaceX

Bende Xiaomi stick 4k var. 8gb rom yetmiyor. Adb tv ile silinemeyen apk leri sildim de yer açabildim. Usb girişi yok bluetooth mouse ile uğraşmak zorundasın şarjı bitince tak
Çok sıcak havalarda tv'nin arkasında ısınıyor

Eski cihaz ile kıyaslama yaparsan sevinirim hocam. Bende ilk çıkan stick var. 1080P olan. Yavaştan beni değiştir demeye başladı gibi :)
Sizinki ilk çıkanı.Onlarda ısınma olayıda çok fazla,sinir bozucu derecedede yavaş.Şu an kullandığım benim ikinci çıkan 4K versiyonu.Bunu çok sevdiğim için zaten yeniside çıkınca hemen aldım.Bu çıkansa 3. çıkan versiyonu sticklerin.Bazıları 8 gb depolamadan şikayetçilerde..Son derece yeterli bu depolama.Ayıca Çin cihazlarında 4-6-8 gibi ramlar var ama gerçek değil hiçbiri.Bende en kaliteli cihazlardan Nvidia Shield var ama onda bile 2 gb ram var.Yetiyor… Bu cihazda en önemlisi wifi 6 var.İnternet hızlanırsa cihazda hızlanacak.

Son düzenleme:
Sizinki ilk çıkanı.Onlarda ısınma olayıda çok fazla,sinir bozucu derecedede yavaş.Şu an kullandığım benim ikinci çıkan 4K versiyonu.Bunu çok sevdiğim için zaten yeniside çıkınca hemen aldım.Bu çıkansa 3. çıkan versiyonu sticklerin.Bazıları 8 gb depolamadan şikayetçilerde..Son derece yeterli bu depolama.Ayıca Çin cihazlarında 4-6-8 gibi ramlar var ama gerçek değil hiçbiri.Bende en kaliteli cihazlardan Nvidia Shield var ama onda bile 2 gb ram var.Yetiyor… Bu cihazda en önemlisi wifi 6 var.İnternet hızlanırsa cihazda hızlanacak.
RAM konusunda katılıyorum size. Bu cihazda arka planda bir sürü uygulama çalışmıyor ki yüksek RAM ihtiyacı olsun :)

Geri