Xiaomi mi tv stick ve xiaomi box kumanda sorunu

turbetfur

Paylaşımcı
Konular
3
Arkadaşlar bendeki box 2. Nesil kumandası sağ yön tuşu tutukluk yapmaya başladı. Kullanmadığım xiaomi mi tv stick 1080 pixel ilk çıkan model kumandasını boxa tanıttım. Eşleşti fakat hiç bir şekilde çalışmıyor boxda. Eşleştirme oluyor ama boxda hiç bir komut çalışmıyor. Bu normal mi?

Arkadaşlar bendeki box 2. Nesil kumandası sağ yön tuşu tutukluk yapmaya başladı. Kullanmadığım xiaomi mi tv stick 1080 pixel ilk çıkan model kumandasını boxa tanıttım. Eşleşti fakat hiç bir şekilde çalışmıyor boxda. Eşleştirme oluyor ama boxda hiç bir komut çalışmıyor. Bu normal mi?
Çalışması gerekir,o kumandada bozuk öyleyse.Bende o kadar çok çeşit mi kumandası var cihaz farketmeden hepsi birbirine uyumlu.

Key mapper tarzı programlarla geçici çözüm üretebilirsin

Kumanda kolay açılabiliyorsa açın ( önerilmez ) pamuk ve kolonya ile temizleyin . takılma sorunları genel de toz yada nem'den dolayı olmaktadır.

Kumanda kolay açılabiliyorsa açın ( önerilmez ) pamuk ve kolonya ile temizleyin . takılma sorunları genel de toz yada nem'den dolayı olmaktadır.
Doğrudur hocam ama risk almayalım şimdi. Daha çalışmaz falan iş almayalım başımıza. Teşekkürler

Doğrudur hocam ama risk almayalım şimdi. Daha çalışmaz falan iş almayalım başımıza. Teşekkürler
Dediğim gibi önerdiğim birşey değil ! . ben risk alıp açıyorum temizliyorum sorun %96 çözülüyor. :)

Ben cihazların içini açmayı severim, açıp toplayamadığım çok cihaz, saat vs oldu. En son kasetçalar lastiklerini değştirmek için şunu açtım, topladım, ellemememe rağmen bu sefer cd çalar gitmiş😊 Çok da zahmetli, japonyada ne kadar vida varsa takmış adamlar. Öyle kumanda, telefon pil değişimi filan çerezlik1000075293

Ben cihazların içini açmayı severim, açıp toplayamadığım çok cihaz, saat vs oldu. En son kasetçalar lastiklerini değştirmek için şunu açtım, topladım, ellemememe rağmen bu sefer cd çalar gitmiş😊 Çok da zahmetli, japonyada ne kadar vida varsa takmış adamlar. Öyle kumanda, telefon pil değişimi filan çerezlikEkli dosyayı görüntüle 7773
Aslında bende öyle meraklıyım ama kumanda için riske girmek istemiyorum. Evde çanak anten falan yok. Tv tamamen boxa emanet yani. Kumanda giderse evde herkesten fırça yerim :)

Ben cihazların içini açmayı severim, açıp toplayamadığım çok cihaz, saat vs oldu. En son kasetçalar lastiklerini değştirmek için şunu açtım, topladım, ellemememe rağmen bu sefer cd çalar gitmiş😊 Çok da zahmetli, japonyada ne kadar vida varsa takmış adamlar. Öyle kumanda, telefon pil değişimi filan çerezlikEkli dosyayı görüntüle 7773
Ben bindiğim piaggio marka motoru komple dağıttım üşendiğimden 2 senedir dükkan da yatıyor , toplamıyorum :)

Bugün bir elektronikciden yan sanayi kumanda aldım. Şu 2.nesil boxlar için olandan. Tanıttım çalıştı. Fakat kapat butonu sadece boxu kapatıyor. Diğer her türlü çalışıyor. Tv yı kapatmıyor. Orijinalini tv yı açıp kapatacak şekilde ayarlamıştım. Tv yı de açıp kapatması benim için çok önemli bir unsur. Tek kumanda ile herşeyi hallediyorsun. Tekrar orijinalini kurdum. Yan sanayi bir kenarda dursun. Orijinali tam bozulunca mecbur kullanacagiz başka çaresi yok heralde. Xiaominin orijinal kumandasını satmamasını anlamış değilim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri