ErnestMuci
Üye
- Konular
- 18
beyler yayınlar baya kaliteli falanda her 30 saniyede bir f5 atmak gerekiyor kendi kendine yayını yenileyemiyor, max 30-35 saniye izlenebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
reis anlık değil genel olarak siteyi kullanamıyorum o yüzden açtım yoksa yorum atçaktım direktBir kişi daha aynı konuyu açmıştı. Anlık olarak kopmalar meydana geliyor sanırım. @Xbyte online olduğunda cevap verir
hocam konu kapandığı için altına da yazamadım m3u listesi olarak da tekrar paylaşman mümkün mü? hatta arkadaş düzenlemişte güzel güzel kullanıyoduk yalan oldukEkli dosyayı görüntüle 3244benim inatla uygulamalara eklemeyin, vb gibi söylemlerimin sebebi tam olarak buydu. Bir maçta sunucuyu kullanan kişi sayısı bu. 3tb veri transferi oluyor. Sunucu bir süre sonra artık kullanıcı kabul edemez hale geliyor.
pc yede portlarmısınız hocamHocam uygulama yapıyoruz. M3u devri kapanıyor çok üzgünüm ama yoruldum birilerini kavalamaktan.
Sunucu yükü fazla olduğundan dolayı sunucu kapalı uygulama çıkacak.site bidaha acilmayacak@Xbyte site bilinçli mi kapalı?