Xbyte-Vavoo-listesi ( Kategori Halinde)

Öncelikle herkese günaydın.
@Xbyte arkadaşın listesini büyük uğraşlar sonucu kategorize ettim. Saatlerimi aldı. Arkadaş da isterse bu haliyle (eğer yüklenebiliyorsa) sitesine bu şekilde yükler.
İndirip palyere eklemek isteyen arkdaşlar listeyi kategori halinde bulacaklar. Kanal sıralmasına odaklanmadım çünkü aşırı derecede zaman alacaktı ama en azından artık her kanal elimden geldiğince kendi kategorisi içinde. Sanırım bir teşekkürü hak ettim. İki saatimi aldı. :)
@Xbyte kanalları açık tuttuğu sürece liste aktif kalacaktır, ki şu anda aktif.

URL Adresi;

Elinize emeğinize sağlık.

reis eline saglik lakin bizde bir atasözü var eşşek bile ayni çukura iki kere düşmez gecen link verildiginde ekranlarda kufur dolu sözler gördük hiç de hoş olmayan tekrar ayni şeyi gormek istemiyoruz
Sen niye böylesin mesela ? Burada kötüler gibi konuşup özelden yardım istiyorsun. Kullanma paşam çok rahatsız oluyorsan. Ekran Alnts

Sen niye böylesin mesela ? Burada kötüler gibi konuşup özelden yardım istiyorsun. Kullanma paşam çok rahatsız oluyorsan. Ekli dosyayı görüntüle 3140
@Xbyte herkesin listesine bile eklemesini salmışsın kullandırıyosun teşekkürler buna ragmen laf ediliyosa pes m3u ları arkadaş duzenliyince 10 numara oldu pozitif paylaşım ekip çalışması oldukça güzel oluyor :)

@Xbyte arkadaşın listesini büyük uğraşlar sonucu kategorize ettim. Saatlerimi aldı. Arkadaş da isterse bu haliyle (eğer yüklenebiliyorsa) sitesine bu şekilde yükler.
İndirip palyere eklemek isteyen arkdaşlar listeyi kategori halinde bulacaklar. Kanal sıralmasına odaklanmadım çünkü aşırı derecede zaman alacaktı ama en azından artık her kanal elimden geldiğince kendi kategorisi içinde. Sanırım bir teşekkürü hak ettim. İki saatimi aldı. :)

URL Adresi;

Ellerine saglik ustam

Hocam oldu listeyi yaptım eline sağşık tüm kaanllar calisiyor umarım uzun yıllar kapanmaz kullanırınız 🥲

URL Adresi;

Emeğine sağlık hocam teşekkür ederiz harika bir çalışma daha

Eline Emeğine sağlık Teşekkür ederim...

istersen linki kaldırayım.rahatsızlık vermedim inşallah.zaten sana ait olduğunu cümle alem biliyor kardeşim.
Yok hocam neden rahatsız olayım, bilgi verdim sadece fark etmiyor benim için :) linkte de var nasılsa isim

Konuyu görüntüleyenler

Geri