XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayfadaki mesajlar hep tebrik ve olumlama. Ama dün akşam televizo ya linki ekledim. Cok kurcalama vaktim olmadı. Dedim madem bu kadar iyi yarin keyifle incelerim. Az ince isten geldim actim. Hangi kanali acsam kufurlu bir mesajla kullanmayin seklinde ekrani kaplayan bir yazi çıkıyor. Acaba benmi yanlış bisey yaptim.

arkadaş sıkıntılı bir tip izlemeye gerek yok.

Yöntemin yanlış ya komple kaldir yada küfür falan yazma.milletin ailesi var.dalga geçer gibi bir halin var senin. Beceremiyorsan birak

bu arkadaşın psikolojik sorunları var bence parası neyse verin aile üyelerine naklen 4k küfür okutmayın.
Bilip bilmeden konuşmak hoş oluyor değil mi ? Benim cebimden tonla para verdiğim sunucuyu kar gütmeden size sunacağım çakalın biri alıp uygulamaya koyup bundan para kazanacak. Kullanma hocam sen en iyisi. Psikolojik sorunları var demişsin, aynı durumu senin yaşadığını düşünüyorum. Konuda zaten turkiye m3u adresi var gidip bir daha yapmaya çalışıyorsun. Saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Oturdugun yerden konuşmak yerine sende faydalı birşey yap da bizde gagamızı kapalı tutalım.

Bilip bilmeden konuşmak hoş oluyor değil mi ? Benim cebimden tonla para verdiğim sunucuyu kar gütmeden size sunacağım çakalın biri alıp uygulamaya koyup bundan para kazanacak. Kullanma hocam sen en iyisi. Psikolojik sorunları var demişsin, aynı durumu senin yaşadığını düşünüyorum. Konuda zaten turkiye m3u adresi var gidip bir daha yapmaya çalışıyorsun. Saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Oturdugun yerden konuşmak yerine sende faydalı birşey yap da bizde gagamızı kapalı tutalım.
bi derdin var ise bunu küfür etmeden ve ekranlara yansıtmadan dile getir. kapat sistemi bitsin gitsin. göllge tv nin yan çarı mısın nesin yeter daa

Arkadaş bana göre haklı.

Hocam yaşadığımız Durum için çok üzgünüm öncelikle. Maalesef çok fazla suistimal edildi. Ben buna bir sunucu ücreti ödüyorum ve bana bir getirisi yok tamamen ücretsiz sundum. Lakin bazı arkadaşlar uygulamalarına ekleyip bundan para kazanıyorlar. İşin ameleliğini parasını ben öderken onların para kazanması iyice canımı sıktı. Ayrıca bu arkadaşları insani bir şekilde uyarmak için mesaj attığım da beni engellediler. Bende bunu yapmak zorunda kaldım.
grup kapali mi ben aradim bulamadim telegramda ki

Son düzenleme:
Uygulama gayet başarılı, ben beğendim, desteklemek lazım. Ancak emeğinin çalınması karşı yayın üzerinden böyle bir tepkisi doğru olmadı. Açıklayıcı bir notla yayını geçici kapatsaydı daha iyi olurdu. Gördüğüm kadarıyla linkler tekrar aktif olmuş...(Telegram grubuna katıldım.)

Son düzenleme:
Bu millete bedavaya ekmek ver kraldan çok kralcı olur. Adam ailenizle izlediğiniz TV ye küfür yansıtıyor halen hak veriyorsunuz. ya daha çocuksunuz ya da o küfüre uygun bir aile yapiniz var pes valla.

hocam yazıyı kaldırıp siteyi tekrar aktif etmeniz iyi olmuş bundan sonra kapatıcaksanız da en azından saldırılar sonucu geçici olarak servis dışı fılan yazarsanız kullanlar için de daha iyi olur öteki taraftan forum da zaten her konuda alakalı alakasız laf söyleyen oluyor o kısmı dikkate bile almayın tüm konularda yaparken iyi kullanırken iyi ama uyg kapanınca yapanı suçlmama modlu olanalr özellıkle bunlar çok oluyor reklam engelliyici dns sorup sonra uygulama kapanınca laf eden filan bunlar artık hep olan şeyler onun dışında telegram açıp orda paylaşsanız da sitesine ekleyenler zaten telegramınıza gelicek alıcak ve yenıden eklıycek bu her uygulama ıçin aynı telegram diyip duruyolar ama orda olanları aynı burda olanlar gibi tek tek zaten bılmıyosunuz kısaca bu böyle sürüp gider herkese iyi forumlar

Tartışmacı konuşmalardan kaçınalım. Uyarı verilmiştir.
Bu millete bedavaya ekmek ver kraldan çok kralcı olur. Adam ailenizle izlediğiniz TV ye küfür yansıtıyor halen hak veriyorsunuz. ya daha çocuksunuz ya da o küfüre uygun bir aile yapiniz var pes valla.
Senin sorunların olduğunu düşünmüyorum. Önce kullanıcı adın delgadoboboydu şimdi geldin kullanıcı adı değiştirip yine yazıyorsun. Gündelik hayatında İstanbul Türkçesi ile konuşan bir ailem olduğunu ve kimsenin küfür etmeden konuştuğunu düşünmüyorum. Hadi velevki ben bedava ekmek veriyorum senin ne vasfın var tam olarak. Konuşma çocuk, yazma da konuma. Kullanma da. Artık gaganı kapat

hocam yazıyı kaldırıp siteyi tekrar aktif etmeniz iyi olmuş bundan sonra kapatıcaksanız da en azından saldırılar sonucu geçici olarak servis dışı fılan yazarsanız kullanlar için de daha iyi olur öteki taraftan forum da zaten her konuda alakalı alakasız laf söyleyen oluyor o kısmı dikkate bile almayın tüm konularda yaparken iyi kullanırken iyi ama uyg kapanınca yapanı suçlmama modlu olanalr özellıkle bunlar çok oluyor reklam engelliyici dns sorup sonra uygulama kapanınca laf eden filan bunlar artık hep olan şeyler onun dışında telegram açıp orda paylaşsanız da sitesine ekleyenler zaten telegramınıza gelicek alıcak ve yenıden eklıycek bu her uygulama ıçin aynı telegram diyip duruyolar ama orda olanları aynı burda olanlar gibi tek tek zaten bılmıyosunuz kısaca bu böyle sürüp gider herkese iyi forumlar
Kim nereden kullanıyor tek tek görüyorum hocam ben. Arkadaşlar kendilerini çok zeki sanıyorlar. Ben bu yazıyı çıkarttıktan sonra ne hikmetse kimse uygulamasına eklemedi. Yapılan şeyin doğru olduğunu iddia etmiyorum daha yumuşak bir dilden anlarıklarını pek sanmıyorum. Zira kendilerine gidip mesaj attığım da engellemeyi tercih ettiler. Link paylaşma işini geçtim kendi uygulamamı çıkarıyorum tekrar.

Kim nereden kullanıyor tek tek görüyorum hocam ben. Arkadaşlar kendilerini çok zeki sanıyorlar. Ben bu yazıyı çıkarttıktan sonra ne hikmetse kimse uygulamasına eklemedi. Yapılan şeyin doğru olduğunu iddia etmiyorum daha yumuşak bir dilden anlarıklarını pek sanmıyorum. Zira kendilerine gidip mesaj attığım da engellemeyi tercih ettiler. Link paylaşma işini geçtim kendi uygulamamı çıkarıyorum tekrar.
yani benim söylemek istediğim sen telegram da açsan ordan da gelip alır koyar bu böyle sürer gider her uygulama da oluyor m3u paylaşman guzeldi kullanıyoruz da küfür kullananlar açısından tabi kötü tavsiyem yani eger tekrar ekrana yazı yazıcaksan çalanlar yuzunden geçici olarak servis dışı filan tarzı veya çalan artık uygulama filan bu forumda kendı uygulamasına koyan filan varsa onları ifşa et insanlar da orjınal kım görür ekranda m3u ların nerden kullanıldıgı görulmesi tabi insanlar bunu bilmiyip ekliyolar ama bu her dosya için geçerli uygulama yaparsan da tabi kendi açından mantıklı ama android olmayanlar için kötü bir gelişme olur

Herkese Merhaba ;

Herkesten özür dilerim argo bir yazı kimse görmek zorunda değil lakin ben yapmak durumunda kaldım insan gibi yazıp rica ettiğim de engellediler beni. Laftan anlamayana anlatmak lazım

Ekli dosyayı görüntüle 3051

Bu benim sistemi kendi sitemine çeviren siteler.

Bunun daha uygulama kısmını dahil etmiyorum bile. Kar amacı gütmeden açtığım sistem üzerinden para kazanan arkadaşlara düzgün bir dil ile anlatmamı anlamayıp hemde cevap vermek yerine direkt banlama durumuna gittiler.

Artık günlük olarak linkler değişime gidecek. Lütfen telegram grubuna katılın madur olmayın.

<\X̷B̷y̷t̷e̷/>

çok teşekkür ediyorum

Konu amacının dışına çıktığı ve tartışma ortamı olduğu için konu kilitlenmiştir.

Forumdaki tüm üyeler yeni açılacak konularda tartışma ortamından uzak ve bilgi verici konulara odaklanması rica olunur.

Ayrıca forum kurallarımıza göz atmanızı öneririz: Duyuru - Forumda Uyarı Sistemi Devrede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri