Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Herhangi bir player ile oynatabilirsin. m3u olarakhocam pc'ye ekleme ihtimalim var mı indiriyorum ama medya oynatıcı olarak iniyor ne yapmam lazım?
Vavoo dan direkt o şekilde geliyor, tek tek kategorize etmek pek mümkün değil.Elinize sağlık , m3u listesini kategorilendirmek mümkün mü ? TV'de uygulamaya eklediğimde 1200 küsür kanal liste olarak geliyor.
dostum burdan da m3u olarak paylaşıcakmısın telegram harici kullanmayanlar için paylaşırsan iyi olurVavoo dan direkt o şekilde geliyor, tek tek kategorize etmek pek mümkün değil.
reis bu web tasariminda fare veya kumanda ile biraz fazla basttimmi saydan geri cikiyo ve en alttan bi kanal actimmi geri gelince en uste atiyo bide playeri otomatik baslatli yaparsaniz guzel olur bu benim kendimce gorusumVavoo dan direkt o şekilde geliyor, tek tek kategorize etmek pek mümkün değil.
Usta sağolasın emeğin büyük yayınlar şuan açılmıyor telegramdan mı g0ncel duyuruyu takip edelim telegram bilgilerini paylaşırsan çok sevinirimHocam inanın her şey inanılmaz garip, bu gün sunucu verilerine baktım 850bin hit var siteye. 350gb veri trafiği olmuş. Restream yapıp kendisi gibi paylaşanlar, utanmadan direkt alanlar neler neler yani anlat anlat bitecek gibi değil. İşin komik tarafı görüyorum da hepsini. Saldım gitti. Yakında günlük link değiştirecek bir sistem inşa edeceğim onu da telegram dan duyururum diye düşünüyorum
Usta sağolasın emeğin büyük yayınlar şuan açılmıyor telegramdan mı g0ncel duyuruyu takip edelim telegram bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim
Hocam bu forumun en güzel paylaşımı bu olmuş elerinize sağlıkkHerkese Merhaba ;
Artık günlük olarak linkler değişime gidecek. Lütfen telegram grubuna katılın madur olmayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
<\X̷B̷y̷t̷e̷/>
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
dün box a kurdum biraz seyrettim kapatim bu gün sabah kahvalti yaparken tv bir actim ekranda argo icerikli görüntüyle karsi karsiya kaldim esim bana bu ne böyle dedi. hic bir sey söyleyemedim uygulamayi aninda box cihazimdan tüm sildim. kendi adima ben bir izleyiciyim evimde tv ekranimda küfürlü bir görüntüyle karsi karsiya kalmam hic iyi bir durum degil. ugrasiyorsun ugrasmisin emeklerin icin cok tesekürler...Herkese Merhaba ;
Artık günlük olarak linkler değişime gidecek. Lütfen telegram grubuna katılın madur olmayın.
<\X̷B̷y̷t̷e̷/>
Hocam yaşadığımız Durum için çok üzgünüm öncelikle. Maalesef çok fazla suistimal edildi. Ben buna bir sunucu ücreti ödüyorum ve bana bir getirisi yok tamamen ücretsiz sundum. Lakin bazı arkadaşlar uygulamalarına ekleyip bundan para kazanıyorlar. İşin ameleliğini parasını ben öderken onların para kazanması iyice canımı sıktı. Ayrıca bu arkadaşları insani bir şekilde uyarmak için mesaj attığım da beni engellediler. Bende bunu yapmak zorunda kaldım.dün box a kurdum biraz seyrettim kapatim bu gün sabah kahvalti yaparken tv bir actim ekranda argo icerikli görüntüyle karsi karsiya kaldim esim bana bu ne böyle dedi. hic bir sey söyleyemedim uygulamayi aninda box cihazimdan tüm sildim. kendi adima ben bir izleyiciyim evimde tv ekranimda küfürlü bir görüntüyle karsi karsiya kalmam hic iyi bir durum degil. ugrasiyorsun ugrasmisin emeklerin icin cok tesekürler...
Ben de benzeri bir durum yaşadım ne yazık ki. Açıklamanızı da okudum.dün box a kurdum biraz seyrettim kapatim bu gün sabah kahvalti yaparken tv bir actim ekranda argo icerikli görüntüyle karsi karsiya kaldim esim bana bu ne böyle dedi. hic bir sey söyleyemedim uygulamayi aninda box cihazimdan tüm sildim. kendi adima ben bir izleyiciyim evimde tv ekranimda küfürlü bir görüntüyle karsi karsiya kalmam hic iyi bir durum degil. ugrasiyorsun ugrasmisin emeklerin icin cok tesekürler...
her isin bir kolayi var ozaman hem ilmin hep donanimin var usta linkleri vermicen yapacan bir uygulama sende cikacan piyasa alacaksin reklamini felan boyle link dagitip sonra ekran da millete hakaret etmeye gerek yok şahsen ben roket tv ye eklerken size sordumda ekledim bakmasam yazilanlara bolumdd sikinti olan sey var hic eklemezdimHocam yaşadığımız Durum için çok üzgünüm öncelikle. Maalesef çok fazla suistimal edildi. Ben buna bir sunucu ücreti ödüyorum ve bana bir getirisi yok tamamen ücretsiz sundum. Lakin bazı arkadaşlar uygulamalarına ekleyip bundan para kazanıyorlar. İşin ameleliğini parasını ben öderken onların para kazanması iyice canımı sıktı. Ayrıca bu arkadaşları insani bir şekilde uyarmak için mesaj attığım da beni engellediler. Bende bunu yapmak zorunda kaldım.