XBYTE VAVOO: Linkler değişecek Konudan telegram grubuna katılın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstadım harikasın emeğinize sağlık...televizio uygulamasına yükledim..telde açtı..tvde açmadı..ne yapmam gerekiyor.. şimdiden teşekkürler
Vpn, Reklam engelleyici dns vs var ise kaldırın.

Uygulama var ama açık değil..proton yüklü ama kapalı..aynı şekilde tele yükledim sorunsuz çalışıyo..tv ye kurdum televizio yu maalesef hata verdi..

Kaynak aynı kaynak, bir farkı yok, webte trend kanalları gösterir diğerin de vavoo da ki tüm kanalları. Alternatif olması açısından hepsini çektiriyorum.
Sıkıntı kaynakda deil zaten iptv playerlarının hiçbiri weble aynı akıcılıkta deil

Şu mesajlara bakıyorum da hayret verici olanlar var gerçekten.

Biri kalkmış size sizin yapamadığınız ya da yapmaya üşendiğiniz birşeyi karşılıksız vermiş hala armudun sapıyla üzümün çöpü diyenler var.

Armut pişsin ağzıma düşsün sonra sapı varmış.

Forumu birşeyler öğrenmeye ya da bulmaya gelmiyor musunuz arkadaşlar, her açılan konuda hep bir talep var daha fazlasını isteme var.

Grup yok, şu olsa bu olsa ...

Favorilere atın izleyin.
Her seferinde kendim güncellerim diyen dosya olarak ekleyip gruplarını eklesin.
Çalışmıyorsa başka uygulamada deneyin.

Yani tam olarak sorunsuz bir şekilde kaçak yayınları size iletememiş de olabilir. Büyük ayıp!

Teşekkür edin geçin ya da olmuyorsa bende çalışmadı sağlık olsun deyin.

Kendi çabasıyla forumda birşeyler üretip paylaşanları teşvik etmemiz lazım daha fazlasını yapma isteği uyansın diye. Hatalar varsa düzeltmeleri için ama karşılığını ödemediğimiz iyilikler için daha fazla iyilik istemek olmuyor.

İsim vermeyeceğim unuttuklarım olmasın diye ama forum başladığından beri sürekli güncel tutarak bizlere birşeyler vermeye çalışanlara da yapılıyor bu şeyler sürekli olarak. Şahsen ben rahatsızım.

Konunuza böyle bir mesaj yazıp dikkat dağıttıysam kusura bakmayın @Xbyte .

Kolay gelsin ve teşekkürler paylaşımınız için.

Son düzenleme:
Üstadım orda yazanın hepsini yazdım..https ile başlayan...olmadı..kategori all m3u yazılıyomu

HTeserkese Merhaba ;

Söz verdiğim gibi, ücretli iptv sistemlerini aratmayacak bir şekilde karşınızdayım. Sanırım uygulamanıza ekleyemeyin kapatırım uyarısını yapmama gerek yoktur diye düşünüyorum.

Sevgili arkadaşlar, Size vereceğim bağlantılar ile ister Web üzerinden İsterseniz de direkt olarak Box cihazlara m3u8 olarak kurup izleyebileceksiniz.

Iptv Playerinize link olarak ekleyin eğer listeyi indirip eklerseniz liste kendini otomatik güncellemez.

Konunun altına bir teşekkürün kimseye zararı olacağını düşünmüyorum. Daha fazla sözü uzatmama gerek yok diye tahmin ediyorum. Bir ilk ile karşınızdayım Keyifli Seyirler :)

<\X̷B̷y̷t̷e̷/>

Üstadım orda yazanın hepsini yazdım..https ile başlayan...olmadı..kategori all m3u yazılıyomu

Şunu bir okur musunuz sanırım ihtiyacınızı karşılar.

Biri kalkmış size sizin yapamadığınız ya da yapmaya üşendiğiniz birşeyi karşılıksız vermiş hala armudun sapıyla üzümün çöpü diyenler var.

Forumu birşeyler öğrenmeye ya da bulmaya gelmiyor musunuz arkadaşlar, her açılan konuda hep bir talep var daha fazlasını isteme var.

Favorilere atın izleyin.
Hee seferinde kendim güncellerim diyen dosya olarak ekleyip gruplarını eklesin.

Yani tam olarak sorunsuz bir şekilde kaçak yayınları size iletememiş de olabilir. Büyük ayıp!

Kendi çabasıyla forumda birşeyler üretip paylaşanları teşvik etmemiz lazım daha fazlasını yapma isteği uyansın diye. Hatalar varsa düzeltmeleri için ama karşılığını ödemediğimiz iyilikler için daha fazla iyilik istemek olmuyor.

İsim vermeyeceğim unuttuklarım olmasın diye ama forum başladığından beri sürekli güncel tutarak bizlere birşeyler vermeye çalışanlara da yapılıyor bu şeyler sürekli olarak. Şahsen ben rahatsızım.

Tam benim düşündüklerimi yazmışsın,Ağzına sağlık.Yazılanların noktasına virgülüne kadar katılıyorum.👏👏👏

Kod:
https://vavox.duckdns.org/xbyte?kategori=All.m3u

https://vavox.duckdns.org/xbyte?kategori=Turkey.m3u

Rahat rahat kopyalayın.

Favorilere atın izleyin.
Her seferinde kendim güncellerim diyen dosya olarak ekleyip gruplarını eklesin.

Hocam inanın her şey inanılmaz garip, bu gün sunucu verilerine baktım 850bin hit var siteye. 350gb veri trafiği olmuş. Restream yapıp kendisi gibi paylaşanlar, utanmadan direkt alanlar neler neler yani anlat anlat bitecek gibi değil. İşin komik tarafı görüyorum da hepsini. Saldım gitti. Yakında günlük link değiştirecek bir sistem inşa edeceğim onu da telegram dan duyururum diye düşünüyorum

Hocam inanın her şey inanılmaz garip, bu gün sunucu verilerine baktım 850bin hit var siteye. 350gb veri trafiği olmuş. Restream yapıp kendisi gibi paylaşanlar, utanmadan direkt alanlar neler neler yani anlat anlat bitecek gibi değil. İşin komik tarafı görüyorum da hepsini. Saldım gitti. Yakında günlük link değiştirecek bir sistem inşa edeceğim onu da telegram dan duyururum diye düşünüyorum
Sonra niye yavaş açılıyor kanallar değil mi 😅 Sağlayıcısı olmasanız da yönlendiricisi olarak İstanbul trafiğinden daha beter bir hal alır böyle olursa.

Allah kolaylık ve sabır versin.

😢

Merhabalar tavsiye olarak gayet başarılı bir çalışma yaptınız bende bir tavsiye de bulunmak isterim. Yek portal tarzı bir uygulama yapıp bizim de size destek olabileceğimiz bir şekilde reklam gibi sade bir program yapabilirsiniz. En azından biz de size destek oluruz hem de başkaları farklı şekilde yayınlar yapması yerine sizin program kullanılır. Tavsiye olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri