Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dosyayı komple kopyalayın. Aslı dursun. Kopyasını yeniden adlandır deyip uzatıyı .apk yapıp tekrar deneyin. Olmazsa bile aslı durmuş olur.
Cx dosya gezgini yükleyerek düzelttim. Tesekkurler cevaplar için.Bir ara Sai uygulamasını kullanarak yüklemiştim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Kardeş çok basit bir yolu daha var x-plore diye bir dosya yöneticisi var ben yaklaşık olarak 5 yıldır kullanıyorum. Çok basit kullanışlı bir uygulama. Bu uygulamanın zip dosya açma özeliği var. Xapk dosyası üzerine birkaç saniye basık tuttuğunda menü açılıyor. Orada zip gibi aç bölümü var. Tıkladığında xapk dosyası açılıyor. Zatene xapk dosyasının içinde uygulamayı yükle menüsü var tıkladığında uygulama yüklenir.merhabalar, xapk uzantılı apk dosyası var. Bunu ne yaparsam yapayım yükleyemedim. X file eplorer denedim ama dosya izni bir türlü vermiyor kısıtlıyor. var mı tavsiyeleriniz?