Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam şimdi patladı ben paylaşırken çalışıyordu TV de bakıyorum maça gitti yayın şuan daha yeni patladı yani DNSbu dns nerde çalışıyor patlamış dns ile niye konu açıyon
2 haftada 5-6 tane URL si patladı hala neyini seviyorlar bu panelin anlamadımGOOD tv Hep de kapatıyor Keşke Kendisi de kapansa
Bu seferde tek tek millete gönderecem hem zaman kaybı DNS siz paylaşsam bu sefer de derler hani bunun DNS si derler özele yazacak kadar akıl edemeyenlerde olur sonra uğraş durburdan atarsan patlar o yüzden diyom özelden atın diye
Bir şey isteyeceğin zaman nasıl da ortaya çıkıyorsun. Senin klavye sadece bir şeyler isterken çalışıyor belli, sen daha çok istersin böyle. Zamanında cevap vermeye tenezzül etseydin almıştın, bendeki dns aylardır kapanmadı. Ama sen hep iste tamam mı, sakın ha "arada bir ben de bir şeyler vereyim" falan deme mahvolursun maazallah.Ustam bulursan bende özelden isterim
valla sanırım 3 ay önce buradan denk gelmişti linki, göz atmıştım adamlar series ve vod konusunda fazlasıyla iddialılar, canlıları pek kurcalamamıştım, maç izleyen biri de olmadığım için yorum yapamam.Bir GoodPanel Heyulası'dır dolaşıyor farumda! Gören var mı(?) Yok!
@sinan31, Usta'' Sana user-pass'' atıcam demişssin, sağ ol. Derdim user-pass değil; Zaten DNS aktif değilse, ne yapayım user-pass'ı?!
Ben sadece bu paneli kullandığını iddia eden birinden; Panelin liste görselini istiyorum. Klasör/kanal sıralaması görselini.
Belki daha önce kullanmışımdır bu paneli, kullanıp kullanmadığımı merak ediyorum sadece(?)
pxSnxAxY6ug4:ffLbysvqgHu4Bazıları çalışmıyor bilginize tek tek deneyin
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
bulent@yurekli:xXyz432415Ww
mahmutnce:nHLTLHHVZd3c
kridalm1213:E57s9uUBeU5P
pxSnxAxY6ug4:ffLbysvqgHu4
KoksalGunes12@2X:3npUMvS6MHev
Mehmetabi2:tudRzE396dAs
sibkar_EZ:8cSqUAGLGeP4
ugurbeykalit:xx03u11r2023ty
akyldz52845x:8hreNKAwopQnnb2
gSU3mxcqSMUY:mg7gyQAUWpTH
T8xzmw8EeWDT:jypbffgKsXdr
muratham1506:SfVCUDmYejun
unkan2.67:xC4pbLUJt3HF
oguzgurel:Bu7n4XQsqYKA
kemcar_E:cNfnPjVtQCvb
hbp210_E:V7EX8CUeNRNK
UW5RVsKWkr22:83QE3HTzhkBJ
UzpgveDmDxZk:HsEggg5RZBAW
W3GDTFpjjx3D:TRgGp9NzfX2N
VzQTA9tBEBpx:nkBNsDjhuFjK
mehmetemir:g5FYQyXZqQ
zeypoleZ3yRNpHs
mustafa@akpinar172.:JMacjjcrQbLa
4364EROLERGUC748:4364@fsdjfhe
mjHC9UBhVHQs:6L6NjWsU3d4n
637yakup637:6372Hfdshg
sahinesi@almanyam7Z8R3GcRjE
alisan38@abim:1312@23ali
UW5RVsKWkr22:83QE3HTzhkBJ
UzpgveDmDxZk:HsEggg5RZBAW
W3GDTFpjjx3D:TRgGp9NzfX2N
GOOD TV EXTRA varsa good paneldir...Bir GoodPanel Heyulası'dır dolaşıyor farumda! Gören var mı(?) Yok!
@sinan31, Usta'' Sana user-pass'' atıcam demişssin, sağ ol. Derdim user-pass değil; Zaten DNS aktif değilse, ne yapayım user-pass'ı?!
Ben sadece bu paneli kullandığını iddia eden birinden; Panelin liste görselini istiyorum. Klasör/kanal sıralaması görselini.
Belki daha önce kullanmışımdır bu paneli, kullanıp kullanmadığımı merak ediyorum sadece(?)
GoodGOOD TV EXTRA varsa good paneldir...