X

bu dns nerde çalışıyor patlamış dns ile niye konu açıyon

burdan atarsan patlar o yüzden diyom özelden atın diye

GOOD tv Hep de kapatıyor Keşke Kendisi de kapansa

burdan atarsan patlar o yüzden diyom özelden atın diye
Bu seferde tek tek millete gönderecem hem zaman kaybı DNS siz paylaşsam bu sefer de derler hani bunun DNS si derler özele yazacak kadar akıl edemeyenlerde olur sonra uğraş dur

Ustam bulursan bende özelden isterim

dns kendini koruyor doğal olarak bulursak izlemeye devam ediceğiz usta

Ustam bulursan bende özelden isterim
Bir şey isteyeceğin zaman nasıl da ortaya çıkıyorsun. Senin klavye sadece bir şeyler isterken çalışıyor belli, sen daha çok istersin böyle. Zamanında cevap vermeye tenezzül etseydin almıştın, bendeki dns aylardır kapanmadı. Ama sen hep iste tamam mı, sakın ha "arada bir ben de bir şeyler vereyim" falan deme mahvolursun maazallah.

Sayın @ismailturret kardeşim işinize karışmak değil niyetim ,burda paylaşılan tüm panellerin sahipleri hırsız sonuçta bizde onlardan çalıp kendi aramızda paylaşım yapıyoruz , günün sonunda aynı gemide olan bizleriz .
panelin biri gider biri gelir bunun için tartışmaya birbirimizi kırmaya gek yok bence.
Saygılarımla.

Bir GoodPanel Heyulası'dır dolaşıyor farumda! Gören var mı(?) Yok! :)

@sinan31, Usta'' Sana user-pass'' atıcam demişssin, sağ ol. Derdim user-pass değil; Zaten DNS aktif değilse, ne yapayım user-pass'ı?!
Ben sadece bu paneli kullandığını iddia eden birinden; Panelin liste görselini istiyorum. Klasör/kanal sıralaması görselini.

Belki daha önce kullanmışımdır bu paneli, kullanıp kullanmadığımı merak ediyorum sadece(?)

@sinan31, Usta'' Sana user-pass'' atıcam demişssin, sağ ol. Derdim user-pass değil; Zaten DNS aktif değilse, ne yapayım user-pass'ı?!
Ben sadece bu paneli kullandığını iddia eden birinden; Panelin liste görselini istiyorum. Klasör/kanal sıralaması görselini.

Belki daha önce kullanmışımdır bu paneli, kullanıp kullanmadığımı merak ediyorum sadece(?)
valla sanırım 3 ay önce buradan denk gelmişti linki, göz atmıştım adamlar series ve vod konusunda fazlasıyla iddialılar, canlıları pek kurcalamamıştım, maç izleyen biri de olmadığım için yorum yapamam.

Arkadaşlar GOODTV şuan en iyi panellerden biridir. Görüntü kalitesi ses kalitesi VOD, Series içerikleri ve Canlı kanallar oldukça fazla.Milleti bilmem ama ben izliyorum.Böyle user pass ve dns'i genelden dağıtırsanız anında dns değiştiriyorlar ve user passları iptal ediyorlar. Elinde olan varsa sadece tanıdığı ve bildiği üyeye o da genelden paylaşmamak şartı ile verebilirsiniz.(Ekran resimindeki saate ve tarihe bakabilirsiniz)

Ekli dosyalar

• goodekran.PNG
    goodekran.PNG
    856.8 KB · Görüntüleme: 36
  • goodtvv.png
    goodtvv.png
    881.7 KB · Görüntüleme: 30
Bazıları çalışmıyor bilginize tek tek deneyin

( )

( )

bulent@yurekli:xXyz432415Ww

mahmutnce:nHLTLHHVZd3c

kridalm1213:E57s9uUBeU5P

pxSnxAxY6ug4:ffLbysvqgHu4

KoksalGunes12@2X:3npUMvS6MHev
Mehmetabi2:tudRzE396dAs

sibkar_EZ:8cSqUAGLGeP4

ugurbeykalit:xx03u11r2023ty

akyldz52845x:8hreNKAwopQnnb2

gSU3mxcqSMUY:mg7gyQAUWpTH

T8xzmw8EeWDT:jypbffgKsXdr

muratham1506:SfVCUDmYejun

unkan2.67:xC4pbLUJt3HF

oguzgurel:Bu7n4XQsqYKA

kemcar_E:cNfnPjVtQCvb

hbp210_E:V7EX8CUeNRNK

UW5RVsKWkr22:83QE3HTzhkBJ

UzpgveDmDxZk:HsEggg5RZBAW

W3GDTFpjjx3D:TRgGp9NzfX2N

VzQTA9tBEBpx:nkBNsDjhuFjK

mehmetemir:g5FYQyXZqQ

zeypole:pZ3yRNpHs

mustafa@akpinar172.:JMacjjcrQbLa

4364EROLERGUC748:4364@fsdjfhe

mjHC9UBhVHQs:6L6NjWsU3d4n

637yakup637:6372Hfdshg

sahinesi@almanya:pm7Z8R3GcRjE

alisan38@abim:1312@23ali

UW5RVsKWkr22:83QE3HTzhkBJ

UzpgveDmDxZk:HsEggg5RZBAW

W3GDTFpjjx3D:TRgGp9NzfX2N
pxSnxAxY6ug4:ffLbysvqgHu4

Senin paylaştığın 4.user pass ama dns yanlış.Doğru da olsa genelden paylaşma good paneli

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8.8 KB · Görüntüleme: 31

GOOD TV EXTRA varsa good paneldir...

Ekli dosyalar

• goodtvv.png
    goodtvv.png
    881.7 KB · Görüntüleme: 32
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış derler ,haklılar :)

Geri