Öneri X GRUP -TVX+

Telefonumda bir sürü uygulama var e devlet e nabız gibi 3 tane banka uugulaması ve normalde root olduğu zaman yüklenmeyen inattv de de var ve hepsi yüklü aktif şekilde çalışıyor senin bir senin uygulama çalışmıyor canın sağolsun telefonda senin uygulamayı kullanımıyacağız demek ki TV box ta hiç sorun yok uygulamn çok güzel bependimim için çok uğraştım ama olmadı
Hocam MT manager, reklam engelleyici, sniff programı var ise alırsınız o hatayı. Silin düzelir

Öncelikle Yeniden Hosgeldin,
Uygulama Cok Güzel Olmus Ellerine Saglik,
Elestirecegim tek sey 24 Saatlik Yayinlarda Geri ve ileri Sarma 5 Dakikalik Yapmissiniz, Bunu 1 Dakika Yaparsaniz Cok Daha iyi Olurdu!
Daha Önce Bazi Uygulamalarda Görmüstüm ileri ve Geri Sarmak icin Kumandanin Rakam Tuslarindan
Geri Sarma

1 - 10 Saniye
4 - 1 Dakika
7 - 5 Dakika
ileri Sarma
3 - 10 Saniye
6 - 1 Dakika
9 - 5 Dakika
Sayet Uygulamaya Bunu Ekleyebilirsen Gercekten Süper Olur.!
Tekrar Hosgeldin ve Ellerine Saglik..

Slm Üstad Yukarida Yazdigim Seyi bu sizin Yazilima Eklemek Mümkünmü?
Tesekkürler..

Hocam iyi akşamlar, az önce apk yükledim ama açtıktan sonra uygulama yükleniyor kısmında kalıyor

Evet yükleniyor diyor öylece kalıyor..eski sürümü de kaldırdım olmadi

alıntı
Diziler kısmına listeye ekleme özelliği eklendi, hem filmleri hemde dizileri listenize ekleyebilirsiniz.Kendi kodladığımız player da ki geri sarma sorunu çözüldü, artık basılı tutarak da yayınları geri sarabileceksiniz.Ayarlar kısmına dizi ve film içeriklerini ister 16:9 isterseniz Tam ekran ve Uzatılmış şekilde izleyebileceksiniz.Ayrıca bizim kodladığımız playerı kullanmak istemeyenler için Ayarlar sekmesinde EXO PLAYER seçeneği eklendi.Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.ESKİ UYGULAMAYI SİLİP YENİ APK DOSYASINI YÜKLEYİN !!

Çok tşk ederim bu oldu..bu box sürümü için olan APK sanırım..mobil için olan yeni sürüm APK si da mevcut mu

Üstad sen bir harikasın(y) daha evvelde programı beyendiğimi yazmıştım lakin bir dileğim olmuştu,Belgesellerde Viasat Explore Türkçe kanalı olsaydı tadından yenmez demiştim güncellediğin Apk da ilk işim buna bakmak oldu ilgilenmişsin çok mutlu etti beni Teşekkürleeeerrr.

Üstad sen bir harikasın(y) daha evvelde programı beyendiğimi yazmıştım lakin bir dileğim olmuştu,Belgesellerde Viasat Explore Türkçe kanalı olsaydı tadından yenmez demiştim güncellediğin Apk da ilk işim buna bakmak oldu ilgilenmişsin çok mutlu etti beni Teşekkürleeeerrr.
Rica ederiz hocam, keyifli seyirler

---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.1

Telefon sanal tuşları ekranın üzerine çıkıyor sorunu halledildi

Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.

Güvenlik sürümü arttırıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556

Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.

BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI : 1.0.3

Diziler kısmına listeye ekleme özelliği eklendi, hem filmleri hemde dizileri listenize ekleyebilirsiniz.

Kendi kodladığımız player da ki geri sarma sorunu çözüldü, artık basılı tutarak da yayınları geri sarabileceksiniz.

Ayarlar kısmına dizi ve film içeriklerini ister 16:9 isterseniz Tam ekran ve Uzatılmış şekilde izleyebileceksiniz.

Ayrıca bizim kodladığımız playerı kullanmak istemeyenler için Ayarlar sekmesinde EXO PLAYER seçeneği eklendi.

Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.

Keyifli seyirler dileriz.

XGROUP

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108

Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Rec denedim güzel inat denedim güzel ama reklamli ama bu efsane basarilarin devamini dilerim süpersin 👍

alıntı
Diziler kısmına listeye ekleme özelliği eklendi, hem filmleri hemde dizileri listenize ekleyebilirsiniz.Kendi kodladığımız player da ki geri sarma sorunu çözüldü, artık basılı tutarak da yayınları geri sarabileceksiniz.Ayarlar kısmına dizi ve film içeriklerini ister 16:9 isterseniz Tam ekran ve Uzatılmış şekilde izleyebileceksiniz.Ayrıca bizim kodladığımız playerı kullanmak istemeyenler için Ayarlar sekmesinde EXO PLAYER seçeneği eklendi.Animasyon ve hata iyileştirmeleri yapıldı.ESKİ UYGULAMAYI SİLİP YENİ APK DOSYASINI YÜKLEYİN !!

Ellerinize sağlık hocam ileriki zamanlarda radyo bölümü de eklerseniz çok memnun oluruz

Geri