Öneri X GRUP -TVX+ YENİ GÜNCELLEME

Bu playeri siz kodladiysaniz buna full ekran yapma secenekleri cogaltamazmisiniz mesala full ekran yapinca goruntuyu kesiyor sagdan soldan, kesmeden full ekran yapamiyormu?
Hocam canlı TV kanallarında öyle bir durum yok. Dizi ve filmler için diyorsanız o içerik ile ilgili. En boy oranı ne ise o şekilde geliyor.

Merhaba uygulamanızı yükledim elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş fakat tvboxa ilk yüklemede kanallar geldi sonraki gün tekrar programı açıyorum Veriler yükleniyor ekranını geçemedim sildim tekrar yükledim olmadı acaba benim cihazda mı bir problem var
Hocam verileri sıfırlayıp tekrar açın uygulamayı, arkaplanda açık kalmıştır

Merhaba verdiğiniz linkten indirdiğimde .bin dosyası olarak görüyor daha sonra televizo uygulamasına atıyor o da premium üyelikle verileri yükle falan diyor tv box için yapmaya çalışıyorum yardımcı olur musun

Merhaba verdiğiniz linkten indirdiğimde .bin dosyası olarak görüyor daha sonra televizo uygulamasına atıyor o da premium üyelikle verileri yükle falan diyor tv box için yapmaya çalışıyorum yardımcı olur musun
Yanlış dosya indirmişsiniz hocam

reis en favori uygulamam oldu valla. hele maçlarda sağda solda sıfır yazı olmaması beni enden aldı. emeğine sağlık tekrardan. inattan bile çok çok daha güzel

hocam uygulama harika olmuş artı canlı yayın lar bolümünde favori sıralaması yapınca tvbox kumandadan kanalları ileri ve geri alma gelme seçeneği olsaydı çok iyi oludu

Ben TV boxta uygulamayı kullanamıyorum. İçerik yükleniyor diyor, 10 dk beklediğim halde içerik gelmiyor. Verileri temizliyorum, cihazı yeniden başlatıyorum yine olmuyor. Hatta şimdi cepte de denedim yine aynı. Modemde reklam engelleme için adguard dns var, ondan mı acaba?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-01-11-34-55-274_com.tvx.tv.jpg
    Screenshot_2025-06-01-11-34-55-274_com.tvx.tv.jpg
    130.7 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Ben TV boxta uygulamayı kullanamıyorum. İçerik yükleniyor diyor, 10 dk beklediğim halde içerik gelmiyor. Verileri temizliyorum, cihazı yeniden başlatıyorum yine olmuyor. Hatta şimdi cepte de denedim yine aynı. Modemde reklam engelleme için adguard dns var, ondan mı acaba?
güncelleme geldi uygulamaya, yeni uygulamayı indirin yüklü olanı tamamen kaldırıp yeni güncel dosyayı kurun

güncelleme geldi uygulamaya, yeni uygulamayı indirin yüklü olanı tamamen kaldırıp yeni güncel dosyayı kurun
Daha önceki sürüm bile yeni çıkmıştı. Hatanın bundan kaynaklandığı hiç aklıma gelmedi. Yeni sürümden haberim yoktu. Yeni sürümü indirip kurdum. Sorun yok. Teşekkürler.

filimler yine mi olmadı yerli eskiler görseller filan yine düzğün değil sanırım?

Üstad,ellerine-bilimine sağlık arayüzü ve dizilimi için çok düşünülmüş renkli ve hızlı bir uygulama olduğu için tabiiki kullanıyorum yalnız senden bir ricam var Belgesellere Türkçe Viasat Explore linkini eklersen tadından yenmeyecek.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-01 171826.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-01 171826.png
    117.5 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşım Adguard çok katı koruma yapıyor bu iyi birşey lakin herzaman geçerli olmuyor Modeme cloudflare DNS ..1.1.1.1-1.0.0.1 girersen hem sorunun çözülebilir hemde hızlı ve gizli kalırsın.

Arkadaşım Adguard çok katı koruma yapıyor bu iyi birşey lakin herzaman geçerli olmuyor Modeme cloudflare DNS ..1.1.1.1-1.0.0.1 girersen hem sorunun çözülebilir hemde hızlı ve gizli kalırsın.
Ben sorunu çözdüm ama reklam engelliyor mu bu dns?

Geri