Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
gerek yok uygulamada kendi playerı varPaylaşım ve emekleriniz için teşekkür ederim. İlk linkteki bağlantıdan indirip kurmak yeterli sanırım, başka bir oynatıcı vs. indirmemize gerek var mı ?
ilerleyen sürümde ana launcher kısmına gelçek herkeste , ilk olarak telegramdan bildiricez güncelleme geldiğinde takip edebilirsinizandroid tv'de uygulama ana ekrana gelmiyor,benim gördüğüm tek eksi yönü bu (projectivity kurmak istemiyorum)
İlk bakışta iyi gibi, işe giderken yolda mobilden denedim, akşam tvde box ile deneyeceğim. Kalıcı ve güncel olması dileği ile elinize sağlık.Herkese merhaba ;
Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.
Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.
Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?
24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.
Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.
Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.
Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.
Yaklaşık 8 bine yakın film arşivi bu her geçen gün artmaya devam ediyor.
Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.
Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.
Bir kaç görsel ve İndirme bağlantılarını bırakıyorum. Keyifli seyirler..
Not: Apk boyutunun yüksek olması, eklentiler ve güvenlik sistemleri içindir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872
Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
nasıl anladığın belli oluyor yazdığım zoruna gitmiş anlaşılan zaten biriside virustotal atmış virüs çıkmışNiye biz de virüs mü var hocam, yazmak için yazmayın. İyi forumlar
Önce çıkan şeyin ne olduğuna bak, tanınmayan sertifika olduğu için o hatayı veriyor. Kullanılan virüstotal sitesi de içine bir yazılımın virüs koyulup gayet rahat atlatılıyor sorun olmuyor emin olabilirsin biraz araştırma yapman yeterli. Kullandığın cloudstream daha fazla zafiyet açığı barındırıyor uzaktan gelen py güncellemesini direkt indirmiş oluyorsun. İstediğin şeyin absürt kısmı güldürdü o yüzden boşver bizi dedim kullanmak zorunda değilsin tabi ki, ayrıca zoruma giden de bir durum yok kocaman bir kayıp olarak görmüyorum seni. Zira sağolsunlar yeterince olumlu geri dönüş alıyorum.nasıl anladığın belli oluyor yazdığım zoruna gitmiş anlaşılan zaten biriside virustotal atmış virüs çıkmış
cloudstream kullan bizi boşver yazmıssın
bende mantıklı virüssüz güvenilir yazdım ve öylede zaten
İçerisinde tanınmayan sertifika olduğu için o hatayı alıyorsunuz hocam. Geri kalan yorumunuz için teşekkür ederiztasarım on numara
uygulama on numara
içerik on numara.
Yalnız virustotalde taratınca
AhnLab-V3 PUP/Android.Malct.518314
Böyle bir şey çıkıyor.
Teşekkürler. Başarılar.Herkese merhaba ;
Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.
Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.
Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?
24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.
Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.
Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.
Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.
Yaklaşık 8 bine yakın film arşivi bu her geçen gün artmaya devam ediyor.
Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.
Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.
Bir kaç görsel ve İndirme bağlantılarını bırakıyorum. Keyifli seyirler..
Not: Apk boyutunun yüksek olması, eklentiler ve güvenlik sistemleri içindir.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872
Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Arkadaşlar lütfen kullandığımız kelimelere dikkat edelim..nasıl anladığın belli oluyor yazdığım zoruna gitmiş anlaşılan zaten biriside virustotal atmış virüs çıkmış
cloudstream kullan bizi boşver yazmıssın
bende mantıklı virüssüz güvenilir yazdım ve öylede zaten
e ozaman adam akıllı cevap vereceksin bana git cloudstream kullan gibi cevap veremezsinÖnce çıkan şeyin ne olduğuna bak, tanınmayan sertifika olduğu için o hatayı veriyor. Kullanılan virüstotal sitesi de içine bir yazılımın virüs koyulup gayet rahat atlatılıyor sorun olmuyor emin olabilirsin biraz araştırma yapman yeterli. Kullandığın cloudstream daha fazla zafiyet açığı barındırıyor uzaktan gelen py güncellemesini direkt indirmiş oluyorsun. İstediğin şeyin absürt kısmı güldürdü o yüzden boşver bizi dedim kullanmak zorunda değilsin tabi ki, ayrıca zoruma giden de bir durum yok kocaman bir kayıp olarak görmüyorum seni. Zira sağolsunlar yeterince olumlu geri dönüş alıyorum.
1. Ben senin kardeşin değilim paşam, 2. Açık kaynak lisan uygulamanın daha güvenli olduğunu düşünmen daha da güldürdü. 3. Forum da 7 mesajın var yarısından çoğu benim konum. Muhattap olmak istemiyorsan yazmazsın. Yapıcı eleştiri farklı haddini aşarak yazmak farklı. Daha fazla yazma. İyi forumlare ozaman adam akıllı cevap vereceksin bana git cloudstream kullan gibi cevap veremezsin
cloudstreama açık kaynaklı kardeşim sitenin ytube kanalına bi göz at ne tavsiyeler veriliyor belki kafandaki soru işaretleri çözümlenir
fazlada muhattap olmayalım
e ozaman adam akıllı cevap vereceksin bana git cloudstream kullan gibi cevap veremezsin
cloudstreama açık kaynaklı kardeşim sitenin ytube kanalına bi göz at ne tavsiyeler veriliyor belki kafandaki s
bana yazan sensin halen de uzatıyorsun okulun yokmu senin bana haddini falan yazıyo muhabbetin geldiği yere bak çoçuk güldürdün1. Ben senin kardeşin değilim paşam, 2. Açık kaynak lisan uygulamanın daha güvenli olduğunu düşünmen daha da güldürdü. 3. Forum da 7 mesajın var yarısından çoğu benim konum. Muhattap olmak istemiyorsan yazmazsın. Yapıcı eleştiri farklı haddini aşarak yazmak farklı. Daha fazla yazma. İyi forumlar
Polat telegram kanalım orada istersen buyur gel, sesimi duy ondan sonra yazdığın çocuk kelimesini geri alırsınbana yazan sensin halen de uzatıyorsun okulun yokmu senin bana haddini falan yazıyo muhabbetin geldiği yere bak çoçuk güldürdün
3uyarı almış ısrarla ban istiyor
üye engelleme seçeneği yokmu
Teşekkür ederiz, iyi forumlar.Arkadaşlar konuya geri dönmemiz gerekiyor, paylaşım yapılan başlığın dışına çıkmadan, kimseyi ilgilendirmeyen kişisel atışmalarınızı çok gerekiyorsa özelden yapınız, ama en güzeli konuda son sözü söylemeye çabalamayınız, bir de tartışmanın geçmişine bakıyorum gerçekten çok lüzumsuz görünüyor.
Konu incelenmek üzere geçici olarak kapatılmıştı, bu mesajla beraber açıyoruz ve konu başlığı olan "X GRUP -TVX+ YAYINDA" dışında mesaj atılmamasını özellikle rica ediyorum.
İyi forumlar.