Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Henüz hayır.Sinetech Drive 'da var mı?
Bilhassa geçişler artı görsel mükemmel ellerinize sağlıkHerkese merhaba ;
Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.
Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.
Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?
24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.
Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.
Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.
Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.
Yaklaşık 8 bine yakın film arşivi bu her geçen gün artmaya devam ediyor.
Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.
Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.
Bir kaç görsel ve İndirme bağlantılarını bırakıyorum. Keyifli seyirler..
Not: Apk boyutunun yüksek olması, eklentiler ve güvenlik sistemleri içindir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872
Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Keyifli seyirler hocamBilhassa geçişler artı görsel mükemmel ellerinize sağlık
Güvenli APK indirmek için sadece Sinetech Drive'a güvenenler için bence orada olmalı.Henüz hayır.
Eski android sürümlerinde gözüküyor, bir sonra ki güncelleme de ekleriz unutmuşuz onu. Şimdilik launcher ile idare etmenizi tavsiye edeceğim.kurdum ama ana ekrana ikon düşmüyor ayarlardan bulup açmak zahmetli
launcher kullanmıyorum.
miboxa uyumllu yaparsan çok makbule geçer.
Ahaha biz de sizi seviyoruz hocam, çok farklı düşünceler var kafamızda ve hepsi de hasır aslında. 3 kişilik bir ekip olduk herkesin bir meziyeti var Voltran gibi birleşip geliyoruzElinize emeğinize sağlık. Umarım uzun soluklu olur. Malum beleş olunca paylaşım yapan taraf bir müddet sonra yoruluyor. Huzur hakkı olsa ( aylık hakkaniyetli vip hizmeti gibi) her iki tarafta memnun olur bence. Aylık olacağından öküz ölürseortaklık bozulur zaten. Ama derseniz biz sevap yapmayı seviyoruz. Biz de sizi seviyoruz.
![]()
Düzeltiliyor şuanDreamstar B2 pro kullanıyorum ama uzun süredir giriş ekranında telegram kullanmıyorum
Tesekkur ler kardeşim elıne saglıkHerkese merhaba ;
Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.
Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.
Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?
24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.
Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.
Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.
Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.
Yaklaşık 8 bine yakın film arşivi bu her geçen gün artmaya devam ediyor.
Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.
Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.
Bir kaç görsel ve İndirme bağlantılarını bırakıyorum. Keyifli seyirler..
Not: Apk boyutunun yüksek olması, eklentiler ve güvenlik sistemleri içindir.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872
Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
önbelleği temizleyin tekrar deneyinDreamstar B2 pro kullanıyorum ama uzun süredir giriş ekranında telegram kullanmıyorum