Öneri X GRUP -TVX+ MOBİL SÜRÜM AKTİF

Mobil versiyon sonunda geldi.
Emeğine sağlık teşekkürler beklediğimize değdi herşey çok güzel herhangi bir sorun yok benim gözüme çarpan
Açılmayan çalışmayan birşey olursa buraya yada telegrama yazarım.

VPN yok reklam engelleyici yok mt maneger yok ama ne yaptıysam bu hatayı veriyor mobil sürümü box sürümünü telefona yükleyince böyle hatalar vermiyor ama ana ekran gelince uygulama kendini kapatıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-03-15-50-07-495_com.anonymous.tvx.jpg
    Screenshot_2025-06-03-15-50-07-495_com.anonymous.tvx.jpg
    73.2 KB · Görüntüleme: 23
VPN yok reklam engelleyici yok mt maneger yok ama ne yaptıysam bu hatayı veriyor mobil sürümü box sürümünü telefona yükleyince böyle hatalar vermiyor ama ana ekran gelince uygulama kendini kapatıyor
Demek ki başka bir uygulama var hocam. 3. Parti uygulamaları kaldırın.

Box sürüm yeni versiyon ana ekrana eklenmedi. Önceki sürüm ekleniyordu diye hatırlıyorum?
Güncellemenin eski sürüm üzerine yapılmaması önerildiği için "liste" ve "favori kanallar" güncelleme sonrası kayboluyor.

Uygulamayı tv box yükledim ama bir kanal açtığımda donuyor sürekli bununiçin hangi player yğklemeliyim wuffy player yüklü ama çalışmıyor

Demek ki başka bir uygulama var hocam. 3. Parti uygulamaları kaldırın
Telefonumda bir sürü uygulama var e devlet e nabız gibi 3 tane banka uugulaması ve normalde root olduğu zaman yüklenmeyen inattv de de var ve hepsi yüklü aktif şekilde çalışıyor senin bir senin uygulama çalışmıyor canın sağolsun telefonda senin uygulamayı kullanımıyacağız demek ki TV box ta hiç sorun yok uygulamn çok güzel bependimim için çok uğraştım ama olmadı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-06-08-19-35-25-502_com.anonymous.tvx.jpg
    Screenshot_2025-06-08-19-35-25-502_com.anonymous.tvx.jpg
    72.5 KB · Görüntüleme: 8

Geri