bigboss
Üye
- Konular
- 0
Hocam güncelleme mi yapıldı uygulama açılmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hocam güncelleme mi yapıldı uygulama açılmıyor
evet güncelleme yapıldı eski kurulu olanı kaldırıp yeni apk'yı yükleyinHocam güncelleme mi yapıldı uygulama açılmıyor
Hocam uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim uygulama hala açılmıyor
Güncel APK indirdiniz mi ?, uygulama da bir sorun yok şu an eskisini silip yeni olanı öyle kurunHocam uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim uygulama hala açılmıyor
indirdim tekrar sildimGüncel APK indirdiniz mi ?, uygulama da bir sorun yok şu an eskisini silip yeni olanı öyle kurun
acmıyor ekranda yükleniyor yazıyor ama acmıyor ricam dm den atarmısınGüncel APK indirdiniz mi ?, uygulama da bir sorun yok şu an eskisini silip yeni olanı öyle kurun
Uygulama yükleniyor diyor ama açmıyor uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı soruNEkli dosyayı görüntüle 8487
Üstat teşekkür ederim sayende açıldıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu linktekini indirin
rica ederim hocamÜstat teşekkür ederim sayende açıldı
Hocam sizden bir şey rica etmiştim bilmiyorum unuttunuz herhalde ileriki zamanlarda radyo bölümü ekleyebilir misiniz
Ekleyeceğim hocam, notlarımın arasında.Hocam sizden bir şey rica etmiştim bilmiyorum unuttunuz herhalde ileriki zamanlarda radyo bölümü ekleyebilir misiniz