workers.dev site ile nasıl kanallar izlenir ? yardım

Konular
1
selamun aleyküm
bu site ile trgoals yada taraftarium gibi siteler için kaynak çekme kodlarını bu siteye ekleyerek kanallar izlenebiliyor
bu işten ve bu siteden anlayan ustalardan eğitici video çekmeleri halinde bizde kendi linklerimizi oluşturabilir başkalarınada ve bu foruma katkı sağlayabiliriz diye düşünüyorum
örnek link isteyen olursa özelden paylaşabilirim link sahiplerinin hoşuna gitmeyebilir iyi forumlar

valla ben ugraşdım ama başaramadım o sitetı hatta alan adı bile aldım denemek için olmadı ama herhangı bi video ve acıklayıcı bı makalede bulamadım bırakdım

Hadi bakalım Fisherman'ler güzel konu.

yapanlar var nasıl yaptıklarınıda saklıyorlar eminimki bu forumda yetenekli kişiler olaya el atıp video çekeceklerdir
yapılmış link elimde var yapanlarıda biliyorum o yüzden onlar yaptıysa yapılabilir

bu siteye eklendiğinde vpn de istemiyor bildiğim kadarıyla

bu siteye eklendiğinde vpn de istemiyor bildiğim kadarıyla
Ben workerse KV tanımlıyorum, githubta otomatik cron işlemi olduğu an m3u dosyasını direk workers KV ye yüklüyor ve workers linki ile yayın izliyorum ama sizin bahsettiğiniz link yakalama vs onu yapmadım bilmiyorum.

Ben workerse KV tanımlıyorum, githubta otomatik cron işlemi olduğu an m3u dosyasını direk workers KV ye yüklüyor ve workers linki ile yayın izliyorum ama sizin bahsettiğiniz link yakalama vs onu yapmadım bilmiyorum.
bende php ile bot yazıyorum çekebiliyorum fakat konuda bahsettiği siteye yabancıyım nasıl yapıldığını gösteren olsa yada siteyi nasıl kullanabiliriz gibi eğitici video olsa yine uğraşırız da kaynak yok malesef

bende php ile bot yazıyorum çekebiliyorum fakat konuda bahsettiği siteye yabancıyım nasıl yapıldığını gösteren olsa yada siteyi nasıl kullanabiliriz gibi eğitici video olsa yine uğraşırız da kaynak yok malesef
Kolay zor bir işlem değil önce cloudflare üzerinden github hesabınız ile üyelik açıyorsunuz sonra solda paneller var orada yeni workers oluşturma yeri var onu oluşturuyorsunuz akabinde aynı sol panellerde kv oluşturma var oradan da onu oluşturuyorsunuz, sonra bu kv yi workers'a tanımlıyorsunuz, küçük birkaç kod olayı var il dışındayım şu an ulaşamıyorum ancak chatgpt ile yapmıştım ben, oraya yazarsanız büyük olasılıkla çözersiniz, çözemezseniz ben elimden geldiği kadar anlatırım ancak 10 gün sürer dönmem

Githubta Python dilinde py dosyasına cloudflare workers KV için aşağıdaki kodu yazmanız ve değişkenleri tanımlamanız gerekli

# M3U'yu Cloudflare KV'ye yükle
def upload(m3u):
account_id = os.getenv('CF_ACCOUNT_ID')
namespace_id = os.getenv('CF_NAMESPACE_ID')
api_token = os.getenv('CF_API_TOKEN')

if not all([account_id, namespace_id, api_token]):
raise ValueError("Cloudflare API bilgileri eksik! (CF_ACCOUNT_ID, CF_NAMESPACE_ID, CF_API_TOKEN)")

url = f" {account_id}/storage/kv/namespaces/{namespace_id}/values/output.m3u"
headers = {
"Authorization": f"Bearer {api_token}",
"Content-Type": "text/plain"
}

r = requests.put(url, headers=headers, data=m3u.encode("utf-8"))
if not r.ok:
raise RuntimeError(f"Upload başarısız: {r.status_code} {r.text}")

print("[OK] M3U listesi Cloudflare KV'ye yüklendi.")

Bot yazacak kadar tecrüben varsa chatgbt deepseek yapay zekaları ile çok rahat halledebilirsin workers işini.

Geri