Yardım Windows Update ve Defender çalışmıyor

furkan1907

Üye
Konular
5
Selamunaleyküm işyeri bilgisayarımda Windows Defendera tıkladığımda açılıyor ama bir süre sonra kendi kendine kapanıyor Update ise hiç açılmıyor Virüs taraması yaptım virüs bulunmadı cmdden sfc/ snannow ve Dism restorehealth komutuyla dosyada hata varsa diye tarattım kaynak dosyaların bazıları bozuk çıktı görünen o ki onarılmıyor da format atmadan çözebilecek bir program vs. var mı? Şimdiden teşekkür ederim

Yerel Hizmetler'i açın, Windows Update'e çift tıklayıp açın. Çıkan pencerede başlangıç türünü Elle (Manuel) olarak seçin ve Onayla'ya basın. Aynı pencerede Başlat ve Durdur seçeneklerini görüyor olmalısınız, Başlat'a basın ve onaylayıp Tamam'a basın. Bu şekilde etkinleşmesi gerek, olmazsa sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Yine olmazsa bilgilendirirsiniz.

Yerel Hizmetler'i açın, Windows Update'e çift tıklayıp açın. Çıkan pencerede başlangıç türünü Elle (Manuel) olarak seçin ve Onayla'ya basın. Aynı pencerede Başlat ve Durdur seçeneklerini görüyor olmalısınız, Başlat'a basın ve onaylayıp Tamam'a basın. Bu şekilde etkinleşmesi gerek, olmazsa sistemi yeniden başlatmayı deneyin. Yine olmazsa bilgilendirirsiniz.
Hata 1053:Hizmet belirli aralıklarla yapılan başlama veya denetim isteğine yanıt vermedi
Böyle bir hata alıyorum hocam

Geri