Windows Update Hafta Ekleyici

patr0n

Geliştirici
Konular
44
Merhaba değerli forum sakinleri biliyorsunuz ki windows içinde bir update uygulaması mevcut bunu windows ne kadar izin veriyorsa o kadar süre duraklatabiliyorum (Tamemen kapatmak varken diye sormayın tamamen kapatmak istemediğim için duraklatıyorum.) izin verilen hafta dışında duraklatmak için ufak bir program yazdım belki ihtiyacı olan varsa diye burada da paylaşıyorum bi bakıma bu site @m3ulistebakicisi hocamın dediği gibi benim için arşiv görevi görmüş oluyor :D

Program görüntüsü bu şekilde. Eklemek istenen hafta kutuya girilip ekle butonuna tıklamak yeterli varsayılan için ayrı bi buton ekledim.

1732196988060
Eklediğim hafta geldi gördüğünüz üzere
1732197055982

Şahsen güncelleme varsa yüklerim ben hep ama güncelleme ile yaptıkları ayarların değişmesinden çekinen veya sistemsel hatalar olabileceğinden korkanlar olabiliyor. Söylediğin gibi tamamen durdurmak yerine ayarlardığın tarihte tekrar açılıp zamanı geldiğinde yine de gelen güncellemelerden haberdar olmak adına çok mantıklı bir uygulama. Arşivine bir parça daha ekleyip patr0nluktan Big Boss olmaya bir adım daha yaklaşıyorsun ;))

Şahsen güncelleme varsa yüklerim ben hep ama güncelleme ile yaptıkları ayarların değişmesinden çekinen veya sistemsel hatalar olabileceğinden korkanlar olabiliyor. Söylediğin gibi tamamen durdurmak yerine ayarlardığın tarihte tekrar açılıp zamanı geldiğinde yine de gelen güncellemelerden haberdar olmak adına çok mantıklı bir uygulama. Arşivine bir parça daha ekleyip patr0nluktan Big Boss olmaya bir adım daha yaklaşıyorsun ;))
Bende aksine çekinmekten değil de hocam tamamen kapatıp yeni güncellemelerden uzak kalmamak adına duraklatma olarak kullanıyorum çünkü windows ansızın bir update yayınlayıp hatalarla dolu sürüm yayınlayınca işler çığırından çıkıyor bunun için mecbur duraklatıp hatalı sürümün düzeltilmesini bekleyip o şekilde yüklemem gerekiyor. Bu arada güzel iltifatınız için teşekkür ederim :)

Yaptığım genelleme değildi zaten ama sen kendini aradan sıyırmayı başardın yine ;)) İltifat değildi ayrıca her zaman söylediğim gibi çabanı ve yaptıkları canı gönülden beğenerek takip ediyorum. 🤟

Yaptığım genelleme değildi zaten ama sen kendini aradan sıyırmayı başardın yine ;)) İltifat değildi ayrıca her zaman söylediğim gibi çabanı ve yaptıkları canı gönülden beğenerek takip ediyorum. 🤟
hahaha sıyırdım galiba evet :D

Geri