Windows 'u etkinleştir yazısından kurtulma (script)

dehakan7

Müdavim
Konular
344
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC98-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms8.msguides.com
slmgr /ato

Öncelikle verdiğim kodu txt dosyası açıp kopyala yapıştır ile yapıştırın sonra kayıt ederken sonunu .bat olacak şekilde kaydedin, daha sonra yönetici olarak çalıştırın ekranda ürün başarılı bir şekilde kayıt edilmiştir yazacak ...

1734412336204

slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC98-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms8.msguides.com
slmgr /ato

Öncelikle verdiğim kodu txt dosyası açıp kopyala yapıştır ile yapıştırın sonra kayıt ederken sonunu .bat olacak şekilde kaydedin, daha sonra yönetici olarak çalıştırın ekranda ürün başarılı bir şekilde kayıt edilmiştir yazacak ...

Ekli dosyayı görüntüle 1578
Katkı yapmak ve destek vermek için,

Detaylandırırsak:

İlk satır windows'a @dehakan7 'nin yazdığı ürün anahtarını girmek için.
İkinci komut satırı lisanslama sunucusunu ayarlamak için.
Son komut satırı ise Windows'u çevrimiçi aktif etmek için.

Geri almak için yani deaktif etmek için:
slmgr /upk
komut satırını kullanırsanız windows'a yüklediğiniz ürün anahtarını silmiş olursunuz.

Anlatıldığı gibi lisanslama yaptıktan sonra durumu kontrol etmek için:
slmgr /dli
komut satırını PowerShell veya cmd ile yazıp kontrol edebilirsiniz.

Ekran grnts 2024 12 17 082045

Merhaba

Alternatif olması açısından yabancı bir çok forum sitesinde nam salmış bir aktivasyon uygulaması

RAR Şifre

(Arşivden çıkartmak için Winrar v6x yada 7-Zip v20x kullanmanız gerekmektedir.)

RAR şifresini kopyalamadan yazarak girin.

Merhaba

Alternatif olması açısından yabancı bir çok forum sitesinde nam salmış bir aktivasyon uygulaması

RAR Şifre

(Arşivden çıkartmak için Winrar v6x yada 7-Zip v20x kullanmanız gerekmektedir.)

RAR şifresini kopyalamadan yazarak girin.

Kms asıl yapımcıları tarafından geliştirilmiyor ürün başka birileri tarafından geliştiriliyor ve vakti zamanında çıkan haberlere göre içerisinde virüs vs tespit edildi bu yüzden kullanmak sakıncalı onun yerine cmd üzerinden internette bulunan keyler ile aktif etmek daha sağlıklı kms programından uzak durulmasını tavsiye ediyorum

Orjinal lisans kullanmadığımız müddetçe yapılan işlemler öyle yada böyle bir şekilde güvenlik açığına sebep oluyor. Yapan kişi yıllardır takip ettiğim ve güvendiğim kişi olduğu için bu riski göze alıyorum.

Kms asıl yapımcıları tarafından geliştirilmiyor ürün başka birileri tarafından geliştiriliyor ve vakti zamanında çıkan haberlere göre içerisinde virüs vs tespit edildi bu yüzden kullanmak sakıncalı onun yerine cmd üzerinden internette bulunan keyler ile aktif etmek daha sağlıklı kms programından uzak durulmasını tavsiye ediyorum
Kesinlikle @patr0n a katılıyorum. KMS den uzak durun. Bilgisayarınız server bile olabiliyor yani Çin... postahanesi gibi giren çıkan belli olmaz.

Kms ne kadar güvenilir. Piyasada 150 - 200 TL ye lisans var. Bir ara 39 TL'ye bile gördüm. Alın lisansı anakarta işleniyor lisans zaten her formatta bir daha key girmenizede gerek kalmıyor

Evet dijital lisans kullanıyorum buyrun :)

Windows u dijital lisans olarak kalıcı ve en hızlı lisanslamayı bu araç ile yapın, yazılımını çalıştırın ve hangi
windows sürümü etkinleştirilecekse örnek 1 basıp enterleyin.

Windows u dijital lisans olarak kalıcı ve en hızlı lisanslamayı bu araç ile yapın, yazılımını çalıştırın ve hangi
En iyi ve ucuz yollu çözümü

239 TL'ye aldım Oem Key win11 pro için. Çoğu şeyin cracklisini kullanırım fakat windows lisans cracklemeye korkuyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri