WİNDOWS TVMATE İPTV PLAYER

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
187
Windows için güzel bir alternatif iptv player.

1731789229195
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sevgili @Adnan K.
Lütfen konu başlıklarında veya konu içinde tamamı BÜYÜK HARF kullanmayalım.
(Şimdilik yazılı uyarı yapılmaktadır, düzeltilmemesi veya hatanın devamında puan sistemli uyarı sistemi uygulanacaktır.)
İyi forumlar.
@Laperdesi
(yeni konular sıralamasında denk geldin, herkese uyarı yapıyorum, sen de benim paylaşımlarıma bakıver, kesin vardır, misilleme yaparsın 😅 )

Moderatör tarafında düzenlendi:
Windows için güzel bir alternatif iptv player.

Ekli dosyayı görüntüle 718
Hocam başlığı görünce heyecanlanmıştım. Ama bu siteye üye olanların büyük çoğunluğu korsan yazılımlarla hayatını devam ettiren kişiler. Lisanslı windows kullanan da pek fazla yoktur tahmin ediyorum. Dolayısıyla benim işime yaramadı. Market haricinde varsa setup u makbule geçer.

Hocam başlığı görünce heyecanlanmıştım. Ama bu siteye üye olanların büyük çoğunluğu korsan yazılımlarla hayatını devam ettiren kişiler. Lisanslı windows kullanan da pek fazla yoktur tahmin ediyorum. Dolayısıyla benim işime yaramadı. Market haricinde varsa setup u makbule geçer.

Bende windowsu korsan kullanıyorum az önce de marketinden indirdim kurdum sorun yok :)

hocam paylaşılan player zaten microsoft app sitesinde mevcut verilen linkte oranın linki neresi korsan anlamadım

Android tv deki tivi mate ile alakası yok m3u listesi ekle menüsü var ama liste yüklenmiyor link ekleniyor eklenen link silinmiyor profil silince ancak siliniyor aynı program değil

Geri