WİNDOWS LİSANSLAR

jettthasan

Üye
Konular
10
Merhaba, Freedos laptop için ekonomik satılan windows lisansları var. Bunlardan alıp, kurup 1 yılı aşkın kullananlar var mı? Lisans orijinalliği Microsoft tarafından bir yıl sonra atılma veya lisans yenile gibi bir uyarı ile karşılaşıldı mı?
Sakıncaları veya artı eksi durumları bilen arkadaşlar paylaşırsa memnun olurum.

Merhaba, Freedos laptop için ekonomik satılan windows lisansları var. Bunlardan alıp, kurup 1 yılı aşkın kullananlar var mı? Lisans orijinalliği Microsoft tarafından bir yıl sonra atılma veya lisans yenile gibi bir uyarı ile karşılaşıldı mı?
kullandığınız lisans anahtarları halı hazırda eskı bılgısayarların lisans anahtarıdır orjinal lisans anahtarı tam surum 2700 tl bılıyorsunuz alacagınız lısans digital lisans ile aynıdır hıc bır farkı yok

Bu tür lisans anahtarları genellikle bilgisayar markalarına toplu olarak satılmış çoklu kullanıcı lisanslarıdır. Süreli değildir.
Yani Windows lisanslı x marka bir bilgisayar aldığınızda cihazla gelen lisanstır.
Ucuza lisans anahtarı satanlar bu toplu lisanslardan elde ettiklerini satarlar, kullanıcı sayısı yasal olarak satılan miktar aşılmadıkça sorun olmaz bu lisanslarda.

Teşekkürler, arkadaşlar, evde eski bir LENOVO Z50 Intel(R) E(TM) i7-4510U CPU @ 2.00GHz 2.60 GHz 8GB 512 ssd li laptop var. TPM 2.0 yok atlanarak w11 kursam da uyumlu olmadığından; sıkıntılar oluyordu. W10 PRO ya geri döndüm. Ev içinde kullanılıyor, cd-dvd wrt.bozuk, sd kart yuvası bozuk vs.
yenileyelim düşüncesi oluştu ve

Ideapad Slim 3 16Iah8 83Es003Qtr Intel Core İ5 12450H 16Gb 1Tb Ssd 16" Wuxga Freedos Gri​

böyle bir laptopa yöneldim bu nedenle; lisans konusunu açtım. Alma eylemine henüz karar vermedim ama alırsam, sorun yaşamadan kullanmak gerekir ki evde eşim de uzak bağlantılı iş yaptığından; Duvara toslamamak gerekir!;)

Teşekkürler, arkadaşlar, evde eski bir LENOVO Z50 Intel(R) E(TM) i7-4510U CPU @ 2.00GHz 2.60 GHz 8GB 512 ssd li laptop var. TPM 2.0 yok atlanarak w11 kursam da uyumlu olmadığından; sıkıntılar oluyordu. W10 PRO ya geri döndüm. Ev içinde kullanılıyor, cd-dvd wrt.bozuk, sd kart yuvası bozuk vs.

Ideapad Slim 3 16Iah8 83Es003Qtr Intel Core İ5 12450H 16Gb 1Tb Ssd 16" Wuxga Freedos Gri​

böyle bir laptopa yöneldim bu nedenle; lisans konusunu açtım. Alma eylemine henüz karar vermedim ama alırsam, sorun yaşamadan kullanmak gerekir ki evde eşim de uzak bağlantılı iş yaptığından; Duvara toslamamak gerekir!;)
Yıllar önce aldığım laptop ekranı arızalanınca onunla gelen lisansa anahtarını,yeni aldığım laptopumda ve eşimin laptoptunda halen kullanıyorum.

tnctr sitesindeki bir program lisansı anakarta gömüyor. Bir daha programla işiniz olmuyor.
Windowsu sildiğinizde lisans girmiyorsunuz.

tnctr sitesindeki bir program lisansı anakarta gömüyor. Bir daha programla işiniz olmuyor.
Windowsu sildiğinizde lisans girmiyorsunuz.
artik windows 11 pro da ilk kurulumda isletim sistemi gecerli key verdiginiz an microsoft hesabiniza kaydediyor. pc bozuldu ve tam resetleme yaptiniz. windows 11 sifir kurulumda kayitli mail ile aktif ettiginiz de eski key yeni kurulum yapilmis isletimsistemini tanimlama yapar ve otomatik aktive eder.

Bu lisans işini ben hiç anlamadım ya , sizin yazdıklarınızı biliyorum ,bilmesem de okudum anladım ama başıma şöyle birşey geldi. Sadece oyun için kullandığım masaüstü bilgisayarıma bir oyun indirdim oyunda "Horizon zero dawn" içinde bi program vardı TR altyazı için kullanılan onu kullandım bilgisayar da win11 lisans da aktif oldu .2-3 yıldır öyle devam ediyor hiçbir sorun yok 🙂

Ke
Keylerbenden.com adresinde lisans var.Bir de ücretsiz

crack license keyleri parayla satın almak yerine activation scripti kullanmak daha mantıklıdır hocam 2 dk'da işini halledersin.

freedos işletim sistemine temiz kurulum için orjinal microsoft sitesinden alman daha doğru olur

Merhaba
Satılan Dijital lisanslar bilgisayarı bir kere etkinleştirir. Format attıktan sonra tekrar etkinleştirmek istediğinizde etkinleştirme yapmaz. Eğer çok format atan biri değilseniz dijital lisans alın eğer sürekli format atan biriyseniz almayın. - eğer korsan şekilde lisanslamak istiyorsanız

İlgili olarak sevgili @Sinetech 'in iki gün önce paylaşmış olduğu videosuna da bakmanızı tavsiye ederim.

Geri