Windows laptoptmu Macbook laptopmu?

haydar5860

Üye
Konular
26
Yeni laptop alıcam Windows laptopmu önerirsiniz yoksa macbook laptopmu önerirsiniz oyun oynanmayacak film dizi sosyal medya kullanilcak sadece deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim

Eğerki grafik tasarım, video edit, müzik gibi işlerle uğraşacaksanız MacBook.

Ama diğer her türlü basit işler için Windows

Eğerki grafik tasarım, video edit, müzik gibi işlerle uğraşacaksanız MacBook.

Ama diğer her türlü basit işler için Windows
autocad belki solidwork cizim programları belki kullanılır ama çok kasılmıyacak macbooklarda şarja takmadan uzun süre kullanilabiliyormuş bu doğrumu

Yeni laptop alıcam Windows laptopmu önerirsiniz yoksa macbook laptopmu önerirsiniz oyun oynanmayacak film dizi sosyal medya kullanilcak sadece deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim
Sadece bunlar için ben olsam Android tablet alırdım. Çok daha iyi ekran ve pil ömrü daha uygun fiyata gelecektir.

@Akyol ve @Sinetech özetlemiş aslında tercihe yön vermesi gereken konuları.

Ayrıca şarj konusu ise aradığınız seçeneklerden birisi evet MacBook modelleri Windows laptoplara göre daha uzun süre şarj süresi sağlayabiliyor ama laptoplarda da şarj süresini uzatan etkenler var parlaklığı max seviyede kullanmamak ve dahili ekran kartını kullanmak gibi.

Eğer tecrübeniz yoksa ve amaç genelde gündelik işler için kullanmaksa her ikisini de tercih edebilirsiniz. Fakat ilk mesajda Akyol'un söylediği gibi konular önemliyse performans açısından Macbook seçebilirsiniz.

Siz beğendiğiniz veya merak ettiğiniz laptop veya MacBook modelleri için yazıp kullanım amacınızı net yazarak öneri isteseniz daha iyi olabilir.

Kolay gelsin.

tabletim var açıkçası bilgisayar almak istiyorum
Ben ufaktan oyun oynarım ve özgür oluyum diyorsanız windows ama yok sessiz çalışsın beni yormasın sadece çizim ve tarayıcı tabanlı kullanım diyorsanız mac alabilirsiniz. Sistem özelliklerine göre ikiside işinizi görecektir burada en önemli etken sizin ne istediğiniz ve ne amaçlı kullanım sağlayacaksınız o önemli.

Geri