Öneri Windows İçin Ücretsiz Vpn ''Bright VPN''

tekkan

Paylaşımcı
Konular
71
Selamlar

Yaklaşık 2 senedir kullandığım Bright VPN tamamen ücretsizdir.

- Güvenlik konusunda endişeniz varsa Google da araştırıp öyle kurunuz.
- Buradan sisteminize göre seçim yapıp indirebilirsiniz.

Brightvpn

Bright Data, Bright VPN'in sahibidir ve ücretsiz VPN erişiminiz için ödeme yapar. Bright Data, bankalar, üniversiteler, e-ticaret siteleri ve tanıdığınız büyük markaların kullandığı çevrimiçi fiyatlar, uçuş bilgileri gibi genel web bilgilerini toplar.

Hayır, ücretsiz vpn, ürün olduğunuz anlamına gelmez. E-posta adresinizi bile istemiyoruz. Verilerinize ihtiyacımız yok veya istemiyoruz ve size reklam göstermiyoruz. Asla herhangi bir kişisel veriyi görmüyor, toplamıyor veya göndermiyoruz!

Bright VPN verilerinizi şifreler ve gizliliğinizi korur. Herhangi bir web sitesinin engellemesini anında kaldırır, böylece favori sitelerinize her yerden erişebilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamlar

Yaklaşık 2 senedir kullandığım Bright VPN tamamen ücretsizdir.

- Güvenlik konusunda endişeniz varsa Google da araştırııp öyle kurunuz.
- Buradan sisteminize göre seçim yapıp indirebilirsiniz.

Bright Data, Bright VPN'in sahibidir ve ücretsiz VPN erişiminiz için ödeme yapar. Bright Data, bankalar, üniversiteler, e-ticaret siteleri ve tanıdığınız büyük markaların kullandığı çevrimiçi fiyatlar, uçuş bilgileri gibi genel web bilgilerini toplar.

Hayır, ücretsiz vpn, ürün olduğunuz anlamına gelmez. E-posta adresinizi bile istemiyoruz. Verilerinize ihtiyacımız yok veya istemiyoruz ve size reklam göstermiyoruz. Asla herhangi bir kişisel veriyi görmüyor, toplamıyor veya göndermiyoruz!

Bright VPN verilerinizi şifreler ve gizliliğinizi korur. Herhangi bir web sitesinin engellemesini anında kaldırır, böylece favori sitelerinize her yerden erişebilirsiniz.
Eline Saglik Tekkan Kardesim

TVbox ta Proton VPN kullanıyorum memnunum (bunu kurmak içinde boxta başka bir vpn olmalı yoksa indirip kurulumuyor biraz cins bir uygulama) mal sahibine benzer misali :D

Tekkan hocam paylaşım için teşekkürler, ancak sitesinden programı indirip telefona kurmak istediğimde şüpheli uygulama bildirimi aldım, Google Play Store'den indireyim dedim ama oraya da eklememişler.

Tekkan hocam paylaşım için teşekkürler, ancak sitesinden programı indirip telefona kurmak istediğimde şüpheli uygulama bildirimi aldım, Google Play Store'den indireyim dedim ama oraya da eklememişler.
Telefonda deneme imkanım olmadığı için , ne söylesem yalan olur üstad. İndirilen yer sonuçta uygulamanın resmi sitesi. Market dışı uygulamalarda genelde uyarı verir ama, yine de temkinli olmakta fayda var.

Gizlilik sözleşmelerinde ip adresi, isim, eposta vb. Bir çok bilgiyi aldıklarını söylüyorlar, aynı zamanda bu bilgileri marketing (reklam) için sattıklarını belirtiyorlar. Bana pek güvenli gelmedi proton kullanmayı tercih ederdim.

Geri